Raluka, jurata StarRomânia de la PRO TV, în stare gravă, la Terapie Intensivă. Fanii au șters cu ea pe jos

29 sept. 2021
Raluka, jurata StarRomânia de la PRO TV, în stare gravă, la Terapie Intensivă. Fanii au șters cu ea pe jos

Raluka a debutat în industra muzicală în urmă cu mulți ani, după ce a participat la MegaStar, un reality show difuzat de Prima Tv. Apoi a început să colaboreze cu DJ Sava și astfel s-a făcut cunoscută pe piața de entertainment.

Raluka a câștigat una din edițiile Asia Express, împreună cu prietena ei, Ana Baniciu, iar acum a prins un contract foarte bun cu PRO TV. Mai exact este jurată la SuperStar România, alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams.

Raluka și-a îngrijorat foarte mult fanii, când pe rețelel de socializare a postat cu ea o fotografie cu masca de oxigen pe chip, afișându-se ca și cum s-ar afla în stare gravă, la Terapie Intensivă. Toată lumea s-a speriat când a văzut imaginile, mai ales că în ultima perioadă multe vedete au fost infectate cu virusul care a îngrozit planeta.

Fotomodelul Alina Pușcaș a spus chiar că trece prin cele mai grele momente din viața ei și că simte că va muri. Că are plămânii, rinchii efectiv distruși. Aceasta este în prezent internată la ATI, dar în stare stabilă.

Raluka a șocat pe toată lumea cu gestul său

Ei bine, în acest context dramatic Raluka a postat fotografie din imagini. Doar că totul este bine pentru ea, se pare. Fanii au ajuns la această concluzie după ce au văzut că și Juno, fostul iubit al lui Jo, a postat ceva similar, semn că cei doi pregătesc lansarea unui nou videoclip și au vrut să se promoveze în acest fel.

Imediat ce oamenii au realizat că totul este doar un truc de PR au luat foc și au șters pe joc cu Raluka, pe care au acuzat-o de lipsă de empatie și i-au adresat multe cuvinte urâte.

”Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție”, a scris Raluka în descrierea fotografiei în care apare intubată la ATI.

Juno a afișat o imagine în care o ține în brațe pe Raluka. Chiar dacă a scris în descrierea imaginii ”Un capitol nou”, internauții și-au dat imediat seama că cei doi urmează să scoată o piesă împreună. În prealabil, acesta își stersese toate pozele de pe contul de Instagram.