Ramona Olaru a spus adevărul despre relația ei cu Cătălin Cazacu. Ce rol are Cuza de la Asia Express

23 oct. 2021
Ramona Olaru a spus adevărul despre relația ei cu Cătălin Cazacu. Ce rol are Cuza de la Asia Express
Ramona Olaru și Cuza, în perioada în care formau un cuplu

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase asistente TV din România, dar nu prea are noroc în dragoste. Ea a fost deja căsătorită o dată și a divorțat în anul 2019. La scurt timp, ea a devenit iubita lui Cuza, fondatorul trupei Noaptea Târziu, care este în prezent și concurent la Asia Express.

Cei doi au avut o relație intensă, dar presărată cu multe împăcări și despărțiri. Ea a tot încercat să-l păstreze pe tânărul care are din ce în ce mai multe fane aproape, dar nu a reușit. De altfel, Cuza dezvăluia într-un podcast că s-a îndrăgostit de opusul lui și că se certau din absolut orice, așa că nu avea sens să continue ceva ce nu ar fi mers niciunde.

La scurt timp după aceste declarații, el s-a afișat deja cu alte femei, ceea ce a supărat-o enorm pe Ramona Olaru. Astfel că, probabil pentru a-l uita pe Cuza sau a-l face gelos, s-a refugiat în brațele unui alt macho man, Cătălin Cazacu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi sărutându-se.

Cătălin Cazacu nu-și asuma relație cu Ramona Olaru. Ce spune ea?

Contactat de jurnaliști, însă motocilistul nu a vrut să-și asume relație. A spus că Ramona este o fată minunată, dar că este și va rămâne burlac. Mai mult, i-a îndemnat pe reporteri să se intereseze mai bine de divorțul dintre Laurențiu Reghecamf și Anamaria Prodan că e mai interesant subiectul.

După aceste declarații, Ramona Olaru a simțit nevoia să iasă și ea în față, cu o abordare similară. Probabil vrea să ia lucrurile ușor și să nu-l sperie pe Cazacu, care în mod cert iubește enorm libertatea.

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri.

Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, a spus Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru CanCan.ro.