Ramona Olaru, bătută cu bestialitate de Cătălin Cazacu? Cum se simte acum asistenta de la Neața. Dezvăluiri cutremurătoare

10 nov. 2022
Ramona Olaru, bătută cu bestialitate de Cătălin Cazacu? Cum se simte acum asistenta de la Neața. Dezvăluiri cutremurătoare

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au și logodit și au anunțat că lucrează și la un copil. Dar relația lor este plină de împăcări și despărțiri, astfel că nimeni nu știe exact care este situația lor în prezent. Asistenta de la Neața nu se abține niciodată și își face mereu publice certurile cu iubitul ei.

De fiecare dată, Ramona Olaru postează replici cu subînțeles, iar ulterior apare din nou de mână cu Cătălin Cazacu. De data aceasta comentariile ei sunt destul de grave, astfel că fanii sunt de părere că vedeta ar trebui să se despartă de partenerul ei de viață, dacă acesta a trecut deja la acte de violență.

„Nu da vina pe clovn pentru că se comportă ca un clovn. Întreabă-te pe tine de ce te tot duci la circ”, a fost primul comentariu al Ramonei Olaru, care nu s-a oprit aici.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu?

„Atunci când bărbații nu pot gestiona rușinea și vina, apelează la forță/ agresivitatea – verbală sau fizică…”, a mai ținut să precizeze asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Din acest comentariu se înțelege că ar fi fost victima unei agresiuni fizice și verbale, probabil din partea lui Cătălin Cazacu. Totuși analizând ulterior profilul ei  de Instagram, aceasta pare a fi în regulă și nici nu anunță vreo despărțire.

Probabil vedeta Antena 1 s-a certat din nou cu iubitul ei și a ținut să arunce din nou câteva săgeți otrăvite spre el, însă acesta nu i-a răspuns. El a preferat să posteze imagini de la Antena Stars, post cu care colaborează de câteva luni bune. De asemenea, Cazacu s-a plâns de trezitul dimineața și spune că organismul lui nu se poate adapta efectiv cu acest obicei devenit obligatoriu pentru el din cauza job-ului.