Ramona Olaru, bătută de Cătălin Cazacu? Detalii jenante ies la iveală. Ce s-a mai întâmplat acum între cei doi

01 dec. 2022
Ramona Olaru, bătută de Cătălin Cazacu? Detalii jenante ies la iveală. Ce s-a mai întâmplat acum între cei doi

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt unul dintre cuplurile care face furori la momentul actual. S-au despărțit, s-au împăcat, iar acum sunt mai bine ca niciodată.

Nu puțini au fost cei care nu le-au dat prea mari șanse celor doi, însă iată că timpul a decis. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt încă împreună, au planuri de căsătorie și nimic nu le stă în cale.

Cu toate astea, la fel ca și în orice altă relație și la ei există probleme. Ambii au confirmat că au anumite nemulțumiri unul la adresa celuilalt, însă cum iubirea învinge, reușesc să le depășească.

Dacă vă întrebați ce o deranjează pe Ramona Olaru la iubitul ei, se pare că sportivul este destul de aiurit, spune ea. Cu alte cuvinte deși este ordonat în mare parte din timp, Cătălin Cazacu ar avea capul împrăștiat, dezvăluie vedeta de la Antena 1.

Aceasta susține însă că și-a asumat acest lucru și preferă să meargă mai departe și să nu se mai consume.

”De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar…N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atâta s-a putut”, a spus Ramona Olaru, la Antena Stars.

Cătălin Cazacu, enervat la culme de Ramona Olaru

Evident că și Cătălin Cazacu are nemulțumirile sale. Sportivul spune că sunt momente în care Ramona Olaru îl enervează la culme și știe foarte bine ce să îi spună ca să își iasă din sărite.

Nu știm însă dacă vreodată s-a ajuns și la vreo altercație între cei doi, având în vedere că acesta spune că ”trece prin tavan” în unele momente.

”Dacă tot suntem la momentul adevărului, mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să…știi momentul acela când simți că te urci pe tavan?

În momentul acela, ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă și să mă enerveze”, a spus Cătălin Cazacu.

Mulți se întreabă însă dacă într-adevăr cuplul va ajunge să se căsătorească, sau relația lor se va termina, având în vedere că de-a lungul timpului au tot fost conflicte între cei doi.