Ramona Olaru pleacă de la Antena 1? Vedeta de la Neața rupe tăcerea: „Uită-te la mine, am venit de la țară și…”

11 iun. 2022
Ramona Olaru pleacă de la Antena 1? Vedeta de la Neața rupe tăcerea:

Ramona Olaru a vorbit recent despre locul ei de muncă și a scos la iveală că pe lângă postul care îl ocupă la Antena 1, mai are și câteva afaceri micuțe. De asemenea, ea a mai spus, la un moment dat, că s-a apucat și de anumite cursuri.

Ramona Olaru ar putea pleca de la Antena 1 având în vedere că salariul ei nu este deloc mare. Cu toate acestea, vedeta de la ”Neatza” spune că este mulțumită de el.

”În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore. Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, spune Ramona Olaru.

Ramona Olaru are câteva afaceri proprii

Vedeta de la Antena 1 a mai povestit că s-a apucat de câteva afaceri mici la care adaugă din popularitatea ei, însă a subliniat că nu a uitat niciodată de unde a plecat.

”Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea.

Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri”, spune Ramona Olaru.

Un alt lucru care ar putea însemna că vedeta se gândește la o schimbare în carieră este faptul că s-a apucat de o școală de actorie, însă momentan nu s-a ivit o ofertă care să îi fie pe plac.