Ramona Olaru, probleme grave. „Nu este stabilă mental”. Ce s-a aflat despre asistenta de la Neața

14 nov. 2022
Ramona Olaru, probleme grave.

Ramona Olaru a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Practic, iubita lui Cătălin Cazacu a recunoscut că nu este stabilă mental din mai multe puncte de vedere.

Ramona Olaru și-a construit deja o carieră solidă în televiziune. Vedeta este apreciată de zeci de mii de persoane, însă recunoaște că nu a luat în calcul niciodată un astfel de scenariu.

Toate deciziile pe care le-a luat până acum au fost unele de moment, iar mulți din jurul ei au fost deranjați mai mereu de acest lucru.

Cu toate astea, Ramona Olaru spune că nu crede neapărat în destin și se bazează doar pe ceea ce se întâmplă dintr-un moment în altul, iar așa a făcut tot timpul.

”N-am avut niciun target în viața tot timpul am mers cu ce mi-a apărut în cale. M-am hotărât pe moment dacă fac lucrul respectiv sau dacă nu-l fac. Ceea ce pe oamenii din jurul meu i-a deranjat faptul că eu am luat deciziile pe moment fie că au fost pozitive sau negative.

În fiecare am din viața mea am crezut că e ceva scris în stele și pe urmă mi se arată că nu era. Nu cred că e ceva scris în stele pentru mine. Am venit pe acest pământ să va distrez pe voi. Cred că asta e scris în stele.”, a mărturisit Ramona Olaru, la Antena Stars.

Ramona Olaru, despre instabilitatea mentală

Și nu este prima oară când iubita lui Cătălin Cazacu aduce în discuție astfel de subiecte. La un moment dat, aceasta a dat un comentariu pe contul personal de Instagram.

Ramona Olaru recunoaștea că în cazul în care ar fi fost stabilă din punct de vedere mental, atunci ar fi fost prea puternică.

De asemenea, au fost mai multe momente în care vedeta de la Antena 1 a recunoscut că multe lucruri pe care le face sunt rezultatul unor decizii rapide.