Ramona Olaru s-a făcut grav de râs în fața tuturor. A apărut la un eveniment fără lenjerie intimă. Imagini extrem de jenante

06 nov. 2022
Ramona Olaru s-a făcut grav de râs în fața tuturor. A apărut la un eveniment fără lenjerie intimă. Imagini extrem de jenante

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Au întâmpinat și momente dificile în relația lor, însă de fiecare dată au reușit să rămână împreună.

Ce ne-a atras însă atenția a fost decizia luată de Ramona Olaru. Vedeta de la Antena 1 a participat la deschiderea unui magazin din București, unde mai multe vedete celebre au fost invitate.

Deși mulți s-ar fi așteptat cea ea și Cătălin Cazacu să vină împreună, iată că Ramona Olaru a ales să vină singură și are toate motivele.

Mai mult de atât, ea a recunoscut public că nici nu poartă lenjerie intimă pentru că nu a avut suficient timp să se pregătească înainte de a veni la marele eveniment. Sinceritatea ei este de-a dreptul jenantă.

Ramona Olaru s-a afișat fără Cătălin Cazacu

”Să fiu sinceră până la capăt nici nu am pe mine acum. (n.r lenjerie intimă). Crezi că glumesc? Dar nu am! Dar nu pentru că nu am vrut, am uitat, pentru că m-am schimbat și reschimbat cu niște ținute în seara asta, eram nesigură și am rămas cu ce am pe mine. Am zis că asta e ok! Am uitat și am plecat. Feel free! Zboară puiule, zboară!”, a mărturisit Ramona Olaru, pentru playtech.ro.

Cât despre lipsa lui Cătălin Cazacu din peisaj, vedeta spune că iubitul ei nu ar avea ce să caute acolo, evenimentul fiind unul special pentru fete. Cu toate astea, asistenta tv a promis că se va revanșa cu un cadou deosebit pentru el.

”Cătălin nu avea ce să caute aici, m-am gândit că e doar de fete. Am luat-o pe Diana Munteanu, colega mea de la “Neatza de weekend” și am zis să venim ca fetele să vedem ce se mai poartă în materie de lenjerie intimă sexy. El nu trebuie să o vadă, o văd eu, o iau și îi fac surpriză. Îmi fac provizii de lenjerie intimă, sunt fan acest brand”, a povestit ea.