Ramona Olaru s-a împăcat din nou cu Cătălin Cazacu? Ce s-a întâmplat cu noul ei iubit de 25 de ani, Mircea Babagianu

04 mai 2023
Ramona Olaru s-a împăcat din nou cu Cătălin Cazacu? Ce s-a întâmplat cu noul ei iubit de 25 de ani, Mircea Babagianu

Ramona Olaru este frumoasă, are succes în carieră și este admirată de milioane de bărbați, dar cu toate acestea nu are deloc noroc în dragoste. Pare că se orienteaza de fiecare dată spre cei mai nepotriviți burlaci. Timp de doi ani a trăit o poveste tumultoasă de dragoste cu simpaticul Cuza, cel care acum îi este coleg la Neața.

Cei doi s-au despărțit după o telenovelă cu final așteptat, iar apoi Ramona Olaru s-a cuplat cu Don Juan, Cătălin Cazacu. Și aici relația a părut trasă la indigo cu precedenta. Multe certuri și împăcări, un inel de logodnă și o rupere definitivă în cele din urmă.

Motivul ar fi fost infidelitatea lui. Frumoasa asistentă nu a vrut să piardă prea mult timpul și a început să iasă cu tânărul bogătaș, în vârstă de 25 de ani, Mircea Babagianu. Doar că nici de data asta nu ar fi mers lucrurile.

Ramona Olaru s-a împăcat cu Cătălin Cazacu?

Reporterii CanCan au surprins-o pe blondină la mare fără iubit, împreună cu o prietenă, iar din declarațiile ei se înțelege că este din nou o femeie singură. Însă la ritmul împăcărilor și despărțirilor Ramonei Olaru este greu de înțeles statutul ei.

Interesant este că aceasta a fost văzută la Loft alături de prietena ei, iar la scurt timp a apărut în peisaj și Cătălin Cazacu, care pare că ar cam dori-o înapoi pe fosta iubită. Imaginile surprinse de cei de la CanCan arată, însă că Ramona Olaru a fost păzită serios de însoțitoarea ei, care l-a certat puternic pe motociclist.

Nu se știe ce s-a întâmplat după distracția în club, dar nu este exclusă o împăcare cu Cătălin Cazacu. Momentan  niciunul nu a dorit să comenteze pe subiect.