Răstunare de situație! Anamaria Prodan NU mai divorțează. Declarații de ultimă oră. Ce a decis Reghe

12 oct. 2021
Răstunare de situație! Anamaria Prodan NU mai divorțează. Declarații de ultimă oră. Ce a decis Reghe

Spectacol total! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf, cu Corina Bilcon în prim plan oferă o telenovelă de neratat. Duminică a apărut pentru prima dată informația că iubia lui Reghe este însărcinată, iar de atunci totul s-a transformat într-un circ fără precedent.

Anamaria Prodan a avut o prima reacți spunând că nu știe cine este această fată și a continut să spună că este fericită alături de soțul său. Apoi Laurențiu Reghecamf a intervenit și a declarat pentru CanCan.ro că a depus deja actele de divorț.

Ulterior și impresara a anunțat că și-a angajat un avocat de top din Statele Unite ale Americii, care a reprezentat-o și pe soția starului din NBA, Michael Jordan. În emisiunea lui Cătălin Măruță a spus că se concentrează pe copii, ca ei să nu sufere.

Apoi a continuat cu declarații legate de avere. A spus că nu va face niciun partaj și că vrea să ia soțul său tot.

„Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă. Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport LIVE.

Anamaria Prodan NU mai divorțează

Și lucrurile păreau clare măcar dintr-un punct de vedere. Că va exista un DIVORȚ. Ei bine, acum impresara s-a răzgândit. La Teo Show, astăzia spus că nu se departe de soțul său.

„Nici măcar nu știu cine este această fată, nu o cunosc, nu știu nimic. Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe ce face sau ce declară. Nu divorțez, nu se întâmplă nimic.

Soțul meu a dat o declarație, eu eram în Dubai în timpul acela. Eu m-am născut puternică! Ți se pare că sufăr și mă tăvălesc? Soțul meu știe ce femeie sunt. Întrebați-l pe soțul meu dacă are vreo amantă sau dacă are vreun copil”, a fost declarația acesteia.

Laurențiu Reghecamf continuă procedurile de divorț, iar Corina Bilcon începe să se arate pentru ca toată lumea să înțeleagă că ea este noua femeie din viața antrenorului de la CSU Craiova. Toată lumea, dar mai alea Anamaria Prodan.