Răsturnare de situație! Florin Călinescu revine în televiziune! Cu ce post rival al PRO TV a semnat?

23 sept. 2021
Răsturnare de situație! Florin Călinescu revine în televiziune! Cu ce post rival al PRO TV a semnat?
Florin Călinescu

Florin Călinescu anunța în urmă cu câteva luni despărțirea de PRO TV printr-o postare pe facebook. Acesta nu s-a oprit aici, ci a adus și acuzații grave managementului companiei, pe care-l acuză că a distrus spiritul PRO.

Florin Călinescu făcea parte din juriul Românii au talent și a mai avut o dată tentativa de a pleca de la PRO TV pentru a se dedica politicii. Cu toate că postul din Bulevardul Pache Protopopescu nu agrea afilierile politice, într-un final au acceptat ca actorul să candideze la primăria Capitalei și apoi să revină pe micile ecrane.

Doar că de data aceasta nu a mai fost cale de întoarcere. Florin Călinescu s-a supărat foarte tare după negocierile pentru noul sezon Românii au talent și a rupt definitiv colaborarea. Se pare că nu i-au convenit condițiile impuse și nici sumele alocate.

Cu ce post a semnat Florin Călinescu

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Oanei Cuzino și a lui Cove, și ei vedete vechi ale postului. Acuzațiile venite din partea lor au sunat similar cu cele ale lui Florin Călinescu.

Iar în ceea ce-l privește pe Cove, acesta a și semnat cu Prima Tv, unde prezintă o emisiune mondenă alături de Diana Bart. Ei bine și Florin Călinescu a ales să colaboreze cu același post de televiziune. Și este oficial.

De acum înainte celebrul actor este asumat Prima Tv și pregătește multe surprize.