Răzvan Simion a început să plângă în direct la Antena 1! Valul de ură este prea mare. Dani Oțil a intervenit și el

20 oct. 2021
Răzvan Simion a început să plângă în direct la Antena 1! Valul de ură este prea mare. Dani Oțil a intervenit și el

România se află pe primul loc în lume ca număr de decese provocate de coronavirus. Situația este de-a dreptul dramatică, iar autoritățile continuă să fie lipsite de soluții. Populația refuză în masă vaccinarea, după ce luni întregi CNA-ul a permis difuzarea unor știri false și înspăimântătoare despre vaccin.

În acest context, mai mulți lideri de opinie și vedete și-au asumat public că vor încerca să explice populației de ce este atât de important să se imunizeze prin administrarea unuia din cele 4 seruri aprobate de UE: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și Johnson. Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă de ceva timp la Neața situația reală din România.

Cei doi au arătat în nenumărate rânduri că vaccinarea poate salva vieți și reprezintă singura soluție, dar asta i-a costat scump. Mai exact, cei doi sunt hărțuiți și insultați pe rețelele de socializare în fiecare zi. Astăzi Răzvan Simion a izbucnit în timpul unui interviu pe care un coleg reporter îl lua unui angajat de la SMURD.

Acesta a spus că și-a asumat acest rol, de a încerca să convingă oamenii să se vaccineze pentru că în jurul său a văzut murind apropiați ai săi, pentru că sunt din ce în ce mai mulți cei care pierd lupta cu această boală necruțătoare.

„Suntem polarizați, suntem în două tabere. Este prea multă ură. E doar alb și negru. Nu mai există gri”, a spus Răzvan Simion cu lacrimi în ochi, la Antena 1, cerându-și scuze că nu se poate stăpâni.

„Acum nu mai suntem priviți doar ca hoți, ci și ca proști”

Dani Oțil a intervenit și el și i-a invitat pe toți cei care-i insultă și varsă ură să continue pe pagina lui de facebook. El a explicat că în urmă cu mai multe luni, nici părinții lui în vârstă de 71 și 72 de ani nu înțelegeau de ce este important să se vaccineze și să se protejeze, dar că acum se pregătesc de doza 3.

„Mă doare mintea de ce văd. Puteți continua valul de ură la mine pe facebook. Ce mă distruge este că văd oameni albi în cap care mă apostrofează. Mă uit la ei pe profil și nu-mi vine să cred. Unii ne spun că ne luăm bani ca să facem această gargară. Îmi e teamă pentru mama și pentru tata. Acum când mergem în Italia, peste hotare, nu mai suntem priviți doar ca hoți, ci și ca proști”, a spus Dani Oțil vizibil afectat și el de întreaga situație.

Cei doi matinali s-au trezit cu un val de ură incredibil din partea internauților, care au năvălit în număr mare pe conturile lor de pe rețelele de socializare pentru a-i insulta. Și asta doar pentru că cei doi susțin vaccinarea și prezintă adevărul dureror din țara noastră.

Marți, 19 octombrie, în România au murit 574 de persoane de coronavirus. Este un record, dar se așteaptă ca numărul să crească. Nu mai este loc la morgi și nici măcar în cimitire. Anul acesta au fost mai multe înmormântări ca oricând.