Răzvan Simion pleacă definitiv de la Antena 1? Ce rol va avea Florin Ristei. Nimeni nu s-a așteptat la această mutare

20 mai 2022
Răzvan Simion pleacă definitiv de la Antena 1? Ce rol va avea Florin Ristei. Nimeni nu s-a așteptat la această mutare

Răzvan Simion a devenit cunoscut în televiziune datorită emisiunii pe care o are împreună cu Dani Oțil la Antena 1. Cei doi îi încântă pe oameni cu matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cu toate acestea, Răzvan Simion a lipsit de pe micile ecrane în ediția de joi, 19 martie, iar în locul lui a fost adus Florin Ristei. Cu toate că nu a fost dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezent în emisiune, ironiile la adresa lui au curs fără oprire.

„Dani: Astăzi Răzvan este scuzat, Ristei s-a trezit mai devreme.

Ristei: Răzvan a plecat cu avionul.

Dani: Cum face Răzvan turul din platou?

Ristei: Acum trebuie să îți freci ușor mâinile și să spui câteva vorbe de duh. Treci prin spatele Ramonei și o atingi ușor, pe umăr!

Dani către Ramona: Te atinge Răzvan? Aoleu!

Ramona: Da, mă atinge, dar nu mereu.”, a fost discuția dintre cei doi.

Chiar dacă motivul plecării sale nu a fost spus, cel mai probabil Răzvan Simion va vorbi despre absența lui.

Răzvan Simion este pasionat de călătorii

Nu este prima dată când Răzvan Simion pleacă într-o călătorie, acesta fiind un împătimit al acestor plimbări. De asemenea, el nu pleacă singur ci cu iubita sa, Daliana Răducan, cu care are o relație de doi ani.

Cei doi nu vorbește prea des despre relația sa, însă în podcastul lui Damian Drăghici el a precizat că formează o legătură puternică cu iubita sa.

„Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul respectiv.