Răzvan Simion s-a despărțit de Daliana Răducanu? Motivul a fost provocat de Dani Oțil. Ce s-a întâmplat între cei doi

25 nov. 2022
Răzvan Simion s-a despărțit de Daliana Răducanu? Motivul a fost provocat de Dani Oțil. Ce s-a întâmplat între cei doi
Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion

Deși se plânge foarte des de bani, în realitate Dani Oțil are conturile pline de bani. Pe lângă contractul cu Antena 1, care-i aduce un venit sigur și stabil, el are foarte multe contracte suplimentare, care l-au ajutat să strângă sume uriașe. Astfel el a investit în restaurante și cafenele. Colegul lui, Răzvan Simion duce și el o viață de lux, dar cu un buget mai mic.

Pe 22 noiembrie, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil a împlinit 30 de ani, așa că partenerul ei de viață i-a organizat, la cafeneaua Impreso din Herăstrău, unde chiar el este proprietar, o super petrecere. De la eveniment nu au lipsit nici Răzvan Simion și Daliana Răducanu.

Doar că la un moment dat, în jurul orei 22.30, a apărut pe scenă manelistul Luis Gabriel care a încins spiritele și la propriu și la figurat. În timp ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au distrat la maxim și păreau să fie complet în elementul lor, o parte din invitații lor nu au agreat foarte mult acest gen de muzică.

S-au despărțit Răzvan Simion și Daliana Răducanu?

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au fost cei care au plecat primii, iar sursele ShowBlitz.ro spun că cei doi erau de-a dreptul încruntați. Ba chiar unii au speculat că s-a certat și și-au pus problema despărțirii.

În realitate, se pare că matinalul a vrut doar să plece acasă cu frumoasa lui iubită și asta pentră că evenimentul nu i-ar fi fost pe plac. El încă îi este manager fostei iubite, Lidia Buble, dar între cei doi nu mai este nimic în momentul de față.

Mai mult, Răzvan Simion chiar se gândește să se căsătorească cu Daliana Răducanu, care este agreată de întreaga familie, inclusiv de fosta soție, care și-a refăcut și ea viața alături de un coleg din liceu.