Reacția lui Laurențiu Reghecamf după ce s-a spus că iubita sa, Corina Bilcon este însărcinată. Ce a declarat despre căsnicia lui cu Anamaria Prodan

11 oct. 2021
Reacția lui Laurențiu Reghecamf după ce s-a spus că iubita sa, Corina Bilcon este însărcinată. Ce a declarat despre căsnicia lui cu Anamaria Prodan

Deși Laurențiu Reghecamf evită să dea declarații presei despre viața personală, de data aceasta a simțit nevoia să intervină în telenovea anului. După luni de zile în care soția sa, Anamaria Prodan a negat posibilitatea divorțui și a transmis pe toate canelele că toate lucrurile funcționează perfect în căsnicia ei, antrenorul de la CSU Craiova intervine decisiv.

Ieri seară s-a aflat că iubita lui, Corina Bilcon este însărcinată în trei luni și că-i va dărui o fetiță. Laurențiu Reghecamf locuiește la Craiova, împreună cu noua lui parteneră de viață cu care se afișează peste tot. Acesta a vrut să-și oficializeze relația, dar scandalul creat de Anamaria Prodan l-a oprit.

Un anunț al impresarei la o emisiune difuzată pe canalul de Youtube al Kanal D, legat de faptul că aceasta ar dori să înfieze un copil a fost picătura care a umplut paharul. Probabil Laurențiu Reghecamf a vrut să-i dea lovitura de grație soției sale și l-a rugat pe prietenul său, Horia Ivanovici, patronul Fanatik.ro să publice articolul legat de sarcina Corinei Bilcon.

Contactată de jurnaliștii de la fanatik.ro, Anamaria Prodan a jucat același rol. A spus că nu știe nimic despre nicio sarcină și că totul funcționează foarte bine în căsnicia ei.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a fost reacția Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecamf a anunțat că divorțează

Laurențiu Reghecamf nu a mai rezistat și a pus piciorul în prag. Acesta nu mai dorește sub nicio formă să rămână căsătorit cu celebra impresară și a declarat că DIVORȚEAZĂ. Antrenorul de la CSU Craiova a declarat că deși nu-i place deloc să-și expuna viața personală, de data aceasta recunoaște că a depus actele de divorț.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Anamaria Prodan îi dă și ea lovitura de grație lui Laurenție Reghecamf

După izbucnirea acestui scandal, întreaga presă a încerat să ia legătura cu Anamaria Prodan, iar aceasta a oferit o surpriză de proporții. Și-a angajat doi avocați americani de top.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Don Schiller este foarte cunoscut în SUA. El a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002. Totodată. Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Anamaria Prodan este și cetățean american de 18 ani și pare că va urma un război cu Laurențiu Reghecamf pe avere.