Rona Hartner a recunoscut cu greu de ce a fost obligată să divorțeze de soțul său, Herve Camilleri. El nu a mai vrut să semneze actele de separare zilele trecute

22 sept. 2021
Rona Hartner a recunoscut cu greu de ce a fost obligată să divorțeze de soțul său, Herve Camilleri. El nu a mai vrut să semneze actele de separare zilele trecute
Rona Hartner și Herve Camilieri

După ce și-au jurat iubire veșnică, iar Rona Hartner părea că și-a găsit în sfârșit fericirea, în urmă cu câteva luni actrița a anunțat că divorțează. A transmis că nu dorește scandal, dar că frumoasa ei poveste de dragoste care a durat aproximativ trei ani, a luat sfârșit.

Rona Hartner a încheiat cu actele de divorț pe 17 septembrie, la notar,  după ce Herve Camilleri nu mai dorea să le semneze. DJ-ul francez își mai dorea încă o șansă, dar românca a fost fermă. Nu crede că mai este cale de întoarcere.

Cine a vrut să divorțeze

“Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a povestit Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

Aceasta a mai adăugat că a încercat să se împace cu fostul ei soț și timp de două luni au decis să încerce să repare ce este stricat. Dar de fiecare dată s-a ajuns în același punct, astfle că relație devenise toxică. Iar ea în trecut a suferit de cancer de colon, deci probabil nu-și mai dorește stres în viața ei.

“Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a mai spus Rona Hartner.

Cine este Herve Camilleri

Pentru români, Herve Camilieri este doar soțul Ronei Hartner, acum fostul soț. Nu se știu foarte multe detalii despre el, însă se știe că este un om de afaceri cu potențial și că iubește muzica. El este cunoscut în țara lui de origine și cotat ca un bun DJ. A devenit faimos în Franța datorită talentului său.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani are și o fundație, Monsieur Herve Camilleri, care se  ocupă cu îngrijirea animalelor fără adăpost, semn că are un suflet bun.

De ce au ajuns Rona Hartner și Herve Camilieri rămâne un mister, dar se pare că acesta avea foarte des ieșiri inexplicabile, ceea ce a epuizat-o pe marea actriță, care a decis să oprească această poveste.