Roxana Nemeș a făcut greșeala vieții ei? Soțul său, Călin Hagima este sărac lipit pământului. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

20 sept. 2021
Roxana Nemeș a făcut greșeala vieții ei? Soțul său, Călin Hagima este sărac lipit pământului. Cu ce se ocupă acesta, de fapt
Roxana Nemeș și Călin Hagima în ziua cununiei civile

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu Călin Hagima în urmă cu câteva zile și spune că este cea mai fericită femeie din lume. Artista are o relație cu acesta încă din anul 2015 și a renunțat la povestea de iubire cu Radu Groza, impresarul său de la acea vreme, pentru el.

Inițial Roxana Nemeș nu a vrut să recunoască deloc că și-a înșelat partenerul de viață de atunci, care de altfel a și lansat-o în showbiz. Ulterior, aceasta a devenit nedesprățită de Călin Hagima, care la rândul lui a înlocuit-o la un moment dat cu Rocsana Marcu.

Omul de afaceri este extrem de misterios. Oficial el este un om sărac. În urmă cu un an a candidat pentru un post de senator în Parlamentul României pentru Partidul Ecologist, iar în declarația lui de avere nu figurează nicio proprietate. Mai mult, are conturile goale. Cu toate acestea, el a cerut-o în căsătorie pe Roxana Nemeș, într-un mod inedit, oferindu-i un inel de 20.000 de euro.

Cât de bogat este de fapt Călin Hagima… oficial

Despre Călin Hagima se știa doar că este proprietarul unei case de producții muzicale, însă în mod cert nu de acolo a devenit milionar. Chiar dacă oficial, acesta este sărac lipit pământului, viața de lux pe care o duce împreună cu fosta concurentă Survivor România arată că are o sursă de venit important, pe care o ține ascunsă, însă.

Mulți au spus că Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Călin Hagima pentru bani, deși ea spune că este extrem de îndrăgostită. După ce internauții au verificat declarația de avere a omului de afaceri, s-au grăbit să spună că a făcut greșeala vieții ei pentru că acesta ar mai fi și sărac. Doar că lucrurile nu stau deloc așa în ceea ce privește bogația noului soț. Nu se știe cu ce se ocupă acesta, dar are foarte mulți bani.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: ”Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?” Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, spunea Roxana Nemeș într-un interviu recent.