S-a aflat câți bani a primit Dan Cruceru de la Kanal D, ca prezentator Survivor România! Suma este imensă

03 nov. 2021
S-a aflat câți bani a primit Dan Cruceru de la Kanal D, ca prezentator Survivor România! Suma este imensă
Dan Cruceru și soția lui, Cristina Pocora

Dan Cruceru a prezentat prima ediție a Survivor România, iar managementul Kanal D a fost foarte mulțumit de prestația lui. Chiar i-au propus să revină în echipă și pentru cea de-a doua ediție, dar prezentatorul a refuza. Experiența din Republica Dominicană a fost una frumoasă, dar mult prea intensă.

Dan Cruceru a avut și probelem de sănătate în perioada filmărilor și în plus dorul de casă l-a afectat destul de mult. El este căsătorit de ani buni cu Cristina Pocora, actuala șefă a CNA. Aceasta a fost în trecut deputat și și-a cunoscut soțul pe teren.

Mai exact el era reporter pe politic, iar ea o tânără politiciană. S-au îndrăgostit, iar el și-a schimbat jobul și a trecut pe moden. O perioadă a prezentat Poveștirile de noapte de pe Acasă TV, iar apoi a dispărut din prim plan.

Și-a dezvoltat propriu blog, TatiCool, în jurul căruia a dezvoltat și alte proiecte. Cert este că i-a mers foarte bine și a decis să continue pe acest drum al antreprenoriatului în online.

Ce sumă de bani a încasat Dan Cruceru de la Kanal D pentru Survivor România

Propunerea de la Kanal D l-a bucurat, dar nu s-a gândit că-i va fi atât de greu. A stat timp de cinci luni în Republica Dominicană și a fost nevoit să suporte condiții destul de dificile. S-a descurcat, însă de minune. Motivația principală de a pleca în această aventură a avut probabil la bază rațiuni financiare.

În urma contractului cu Kanal D, Dan Cruceru s-a întors acasă cu 42.500 euro și 28.646 lei. Mai exact, conform calculelor celor de la FANATIK, media lunară a câștigurilor fostului prezentator Survivor România fost de 8.500 euro și de 5.729 lei, adică un total lunar cumulat de aproape 9.700 euro.

Daniel Pavel i-a luat locul în sezonul 2, dar nu se știe exact ce sumă a încasat. Acesta a fost foarte apreciat pentru modul în care a prezentat și probabil va rămâne în echipa Kanal D. Nu se știe exact ce se va întâmpla cu Survivor România întrucât PRO TV a cumpărat drepturile de difuzare al show-ului, așa că probabil turcii vor veni cu ceva similar, dar cu alt nume.