S-a aflat cine este femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira. Artistei i s-a făcut rău și a fost nevoie de ambulanță

08 iun. 2022
S-a aflat cine este femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira. Artistei i s-a făcut rău și a fost nevoie de ambulanță

Shakira și Pique au luat-o pe drumuri diferite după ce a ieșit la iveală faptul că fotbalistul a înșelat-o pe artistă. La aflarea tristei vești, Shakira a avut nevoie de o ambulanță deoarece i s-a făcut rău.

După o relație de peste 11 ani, Shakira și Pique au anunțat, într-o declarație de presă comună, că nu mai formează un cuplu. De asemenea, ei au cerut să le fie respectată intimitatea pentru binele copiilor pe care îi au împreună.

”Regretăm să vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim”, a fost mesajul celor doi.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, pe vremea când Shakira filma clipul pentru piesa ”Waka, waka”, melodie ce a fost imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2010. Un an mai târziu, cei doi au confirmat că au o relație. Chiar dacă nu s-au căsătorit, Shakira și Pique au doi băieți în vârstă de 7 și de 9 ani.

S-a aflat cine este femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira

Presa internațională scrie că cei doi s-au despărțit după ce Pique ar fi înșelat-o pe artistă cu o studentă în vârstă de 20 de ani. Artistei i s-ar fi făcut rău după ce a aflat aceste informații, Shakira confruntându-se cu un atac de panică imediat după ce Pique s-a întors de la Cannes.

Presa spaniolă spune că fotbalistul nu mai locuiește alături de artistă și de copiii lor, acesta fiind deja mutat într-un apartament.