S-a aflat cine va câștiga Asia Express la final. O surpriză imensă! Este trădarea anului în televiziune

25 sept. 2021
S-a aflat cine va câștiga Asia Express la final. O surpriză imensă! Este trădarea anului în televiziune
Irina Fodor prezintă Asia Express

Asia Express abia a început, cu audiențe foarte bune, iar show-ul promite în continuare foarte mult. Irina Fodor a înlocuit-o cu succes pe Gina Pistol, iar cele nouă echipe din competiție reușesc să facă spectacol. Din păcate, cei de la CanCan.ro au dezvăluit deja numele marilor câștigători.

Nu se știe, însă dacă sursele lor au dat informația corectă și asta pentru că în urmă cu un an la fel au publicat în avans cine va câștiga Asia Express și nu au avut dreptate. De data aceasta ei susțin că Mihai și Elwira Petre își vor adjudeca marele trofeu.

Sursele ShowBlitz.ro spun că într-adevăr s-a dorit promovarea intensă a fostului jurat de la Românii au talent pentru că acesta pregătește un proiect cu Antena 1. În urmă cu un an, Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au fost marii câștigători și ambii s-au bucurat de o popularitate imensă, care a venit la pachet cu multe contracte.

Mihai Petre vrea să revină în prim plan, după dezamăgirea de la PRO TV

Mihai Petre a fost dat afară de la PRO TV în urmă cu mai bine de un an și înlocuit cu Alexandra Dinu în juriul Românii au talent. A fost o mare dezamăgire pentru el la acel moment. Nu se aștepta să fie anunțat din scurt de această decizie și să nu se poarte nicio negociere cu el în acest sens.

Recent și Florin Călinescu a renunțat la postura de jurat, cu scandal chiar. El a spus că spiritul PRO a murit și că noul management distruge practic brandul construit în urmă cu mulți ani de Adrian Sârbu.

Foarte mulți angajați ai PRO TV au migrat la Antena 1, dar momentan nu se simte foarte mult în audiențe. PRO TV rezistă pe locul 1 în topul audiențelor cu mai toate producțiile din grila de toamnă. Serialul Las Fierbinți a devenit deja un fenomen și atunci când este difuzat simultan cu Asia Express, publocul alege să rămână tot pe PRO TV.

Din cine sunt formate cele 9 echipe ale sezonului 4 Asia Express

Cei 18 concurenți care au pornit pe „Drumul Împăraţilor” vor trebui să facă față multor provocări în trei ţări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan.

Cele 9 echipe sunt formate din vedete și apropiați ai lor:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug