S-a aflat cum a ajuns Mihai Petre în trecut la PRO TV . Ce a făcut soția sa, Elwira Petre pentru ca el să fie vedetă. Nimeni nu ar fi crezut-o în stare

29 nov. 2022
S-a aflat cum a ajuns Mihai Petre în trecut la PRO TV . Ce a făcut soția sa, Elwira Petre pentru ca el să fie vedetă. Nimeni nu ar fi crezut-o în stare
Mihai și Elwira Petre

Mihai Petre și Elwira Petre au ajuns în centrul atenției din nou după participarea la emisiunea Asia Express. Cei doi au demonstrat că sunt mai uniți ca niciodată, iar asta o confirmă chiar și dansatorul.

Pe Mihai Petre îl cunoaștem deja de mulți ani, după ce a fost jurat în emisiunea Dansez pentru tine de la PRO TV. Puțini știu însă cum a ajuns acesta din studioul de dans, direct pe micile ecrane, dar și cine l-a motivat să o facă.

Câștigătorul Asia Express a dezvăluit că cineva de la producție a venit la studio-ul său și spunea că are nevoie de coregrafi, însă Mihai Petre nu a fost prea încântat de propunere atunci.

”E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi. Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială”, a mărturisit el.

Ce i-a făcut Elwira lui Mihai Petre?

Elwira Petre a fost cea care a luat atitudine și a insistat ca Mihai Petre să participe la competiție și iată că partenerul ei de viață i-a respectat sfatul, iar ideea s-a dovedit a fi benefică pentru el în viitor.

”Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc”, a mai povestit dansatorul, la PRO FM.

Elwira Petre a mărturisit și ea că știa foarte bine proiectul, după formatul din Polonia, iar acesta a fost și motivul pentru care l-a încurajat pe Mihai Petre să accepte provocarea fără rețineri.

”Eu știam formatul ăsta din Polonia. Mulți colegi din generația mea au început să participe la acest proiect, în Polonia. Noi aveam o perioadă structurată, cu concursuri, iar pe noi ne încurca această emisiune”, a declarat nevasta lui Mihai Petre.