S-a aflat în sfârșit motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat defintiv în India acum 10 ani. Nimeni nu și-ar fi imaginat

28 nov. 2022
S-a aflat în sfârșit motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat defintiv în India acum 10 ani. Nimeni nu și-ar fi imaginat

Iulia Vântur a plecat de mai mulți ani din România, ea fiind într-o relație cu celebrul actor Salman Khan. Fosta vedetă de la Pro TV povestește care a fost motivul acestei decizii și ce părere au avut părinții ei despre mutarea în India.

Iulia Vântur trăiește de 10 ani în India, țara despre care spune că s-a îndrăgostit. Fosta vedetă de la Pro TV a luat o astfel de decizie când toată lumea s-a așteptat mai puțin.

Și-a făcut bagajele și a plecat din țara natală, fiind nevoită să o ia de la zero și pe plan profesional, cât și pe cel personal, însă blondina spune că nu regretă nicio secundă decizia făcută în urmă cu mai mulți ani.

Frumoasa Iulia Vântur a mai spus că este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit țara natală, dar spune că a devenit cu adevărat adult de abia în India.

„Știi… chiar ieri cineva îmi explica de ce la anumite procesiuni, pooja, ritualuri în India, se fac acele desene superbe (rangoli) din orez, direct pe podea. Nu sunt făcute pe un suport, nu sunt lipite, fixate, iar la final, după ore în șir de muncă, ei le strâng și toată acea frumusețe de desen se risipește. Motivul? Tocmai pentru a învăța să te detașezi de lucruri, să ai libertatea de a te transforma, de a evolua”, spune vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

Vedeta a mai povestit că și-a urmat vocea interioară și a avut încredere că nimic nu se poate sfârși rău. Iulia Vântur a mai povestit că plecarea nu a fost una bruscă, ci treptată.

„Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli”, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!

Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici”, mai spune Iulia Vântur.

Motivul pentru care Iulia Vântur a plecat în India

Vedeta avea o viață bună în România, dar și un loc de muncă stabil. Pe lângă faptul că era prezentatoare de știri la Pro TV, acesta a fost și co-prezentator în emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică.

Totuși, blondina pare că își dorea mult mai mult decât atât și simțea că țara ei nu-i oferă la fel de multe posibilități ca India.

„Când  trăiești pentru mulți ani într-o imagine publică, începi să pierzi contactul cu ține însăți. În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut, a trebuit să mă reinventez într-un fel. De la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat”, spune aceasta.

Evident, o astfel de decizie a fost cam dură  pentru părinții ei, spune Iulia Vântur, precizând că tatăl ei a avut o reacție mai dură.

„Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume. Însă eu cred că o regină… e regină, oriunde ajunge în lume!”, mai spune aceasta. „A fost un mix de doze, un cocktail de emoții, trăiri, experiențe, dar asta e viața, nu? Iar eu în India chiar am trăit! Nu mi-a fost mereu ușor. A meritat? Da, astăzi sunt o femeie puternică și știu că, oriunde aș fi în lumea asta, eu voi fi aceeași și mă am pe mine”.