Sabotaj la Chefi la Cuțite! Adevărul despre victoria concurentei lui chef Sorin Bontea, Florica Baboi. Sunt acuzații grave. Ce s-a întâmplat, de fapt, în marea finala

02 dec. 2022
Sabotaj la Chefi la Cuțite! Adevărul despre victoria concurentei lui chef Sorin Bontea, Florica Baboi. Sunt acuzații grave. Ce s-a întâmplat, de fapt, în marea finala

Florica Boboi este câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022. Deși se zvonea deja de câteva săptămâni că ea va pleca acasă cu premiul cel mare, fanii showului au sperat până în ultimul moment că informația a fost una eronată.

Pe tot parcursul finalei de joi seară însă, au existat și momente mai ciudate. Nu puțini sunt cei care au considerat că Raluca Todea ar fi fost sabotată de colegii săi, în special de Oxy.

Cele două au ajuns să se certe extrem de rău în timpul competiției și și-au aruncat cuvinte grele.

Asta au observat-o și restul concurenților, iar mulți spun că tocmai din acest motiv, ea nu a ajuns să fie câștigătoarea Chefi la Cuțite. De asemenea, nu ar fi exclus ca Oxy să fi ajuns să strice anumite rețete, din diverse motive.

La rândul său, Adrian Stroe nu a avut nici el farfurii prea fabuloase în marea finală Chefi la Cuțite, drept urmare, Florica Baboi a câștigat teren.

Încă nu e clar dacă a fost sau nu vorba de sabotaj, cert este că fanii show-ului consideră că marele câștigător ar fi trebuit să fie Adrian Stroe. Alții pe de altă parte spun că Raluca Todea merita premiul cel mare.

Adevărul despre Florica Baboi de la Chefi la Cuțite

Cert e că marea majoritate a părerilor sunt contra Floricăi Baboi, marea câștigătoare Chefi la Cuțite.

Cine este însă aceasta? Florica Baboi are 37 de ani, este nascută la Satu Mare, iar meseria sa de bază este cea de bucătar.

Pentru un trai mai bun aceasta a fost nevoită să plece în străinătate și să lucreze într-un alt domeniu.

”Din cauză că nu au fost bani. Cam prin 2002 am plecat și am lucrat la seră, în agricultură. Cam vreo trei ani, cu greu. Munceam de la 3 dimineața până seara la câte 10-11, lucram non stop câte 20 de ore pe zi”, povestea Florica Baboi în preselecții.

Rămâne de văzut ce se va schimba odată ce Florica Baboi a primit premiul de 30.000 de euro, dar și trofeul Chefi la Cuțite.