Săndel Bălan intervine în scandalul despărțirii dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Tatăl artistei vine cu detalii noi

15 oct. 2021
Săndel Bălan intervine în scandalul despărțirii dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Tatăl artistei vine cu detalii noi

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu mai formează un cuplu de aproximativ o lună, dar artista a vrut să țină totul secret. Mai ales că fostului său soț, George Burcea îi merge mai bine ca niciodată, atât în carieră, cât și în dragoste. El și Viviana Sposub deja vorbesc despre nuntă.

Ei bine și de aici a pornit și scandalul provocat de Andreea Bălan. A vrut să facă pasul cel mare înaintea fostului partener de viață, doar că Tiberiu Argint nu era pregătit pentru viața de familie cu doi copii care nu sunt ai lui.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a fost și el contactat pentru a da detalii despre această situație. Artista este în vacanță în Egipt alături de mama sa și de cele două fiice ale sale.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre Tiberiu Argint

„Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul. Andreea a mai fost plecată cu soția tot în Egipt, acum vreo două luni și cu fetele. Acum au ales altă destinație. Mă bucur, fetele sunt încântate când se joacă în apă, le place să stea la plajă, să faca și castele de nisip.”, a declarat compozitorul pentru Playtech.ro.

Săndel Bălan a spus că el nu comunică atât de mult cu familia lui pentru că este foarte ocupat cu proiectele sale. Face în studio piese pentru artiști la început de drum și îi ajută și cu promovarea. Iar asta îi ocupă tot timpul. Așa că în aproximativ doi ani, de când Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint, acesta nu l-a văzut niciodată.

„Nu l-am văzut niciodată. Dacă merg în vizită, mă joc cu puștoaicele, vorbim despe creșterea lor, ce probleme sunt, nu discut despre viața intimă a Andreei.”, a mai spus acesta.

Mărturisirile Andreei Bălan

Andreea Bălan a vorbit în urmă cu ceva timp la #BraveTalk despre copilăria ei tristă, despre care spune că i-a fost furată de tatăl său și despre  toți anii de terapie de care a avut nevoie pentru a învăța cum să se comporte din cauza modului în care a tratat-o tatăl său.

“Cred că dacă tatăl meu nu era atât de dur, eu nu aș fi fost ce sunt astăzi. Pentru mine conta foarte mult confirmarea lor, a tatălui meu și a mamei mele, și rar se întampla să vină. De aceea încercam să fiu din ce în ce mai bună, pentru a obține de la tatăl meu iubire și nu prea obțineam. Și a fost greu, pentru că pentru mine conta să îl mulțumesc pe el. Nu conta că urla un stadion, nu conta, eu pe el voiam să îl mulțumesc”, a povestit Andreea.