Scandal imens! De ce a fost dată afară, de fapt Ioana Filimon de la Kanal D? Răsturnare totală de situație

15 nov. 2021
Scandal imens! De ce a fost dată afară, de fapt Ioana Filimon de la Kanal D? Răsturnare totală de situație

Seara de sâmbătă a fost una plină de surprize la Kanal D. Sezonul 7 de la Bravo, ai stil! Celebrities este plin de problemele. Concurentele părăsesc pe bandă competiția, iar producătorii trebuie să găsească în timp record soluții pentru a completa show-ul. De data aceasta, în prim plan este Ioana Filimon.

Fosta Miss România a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities, deși părea că va avea un parcurs îndelungat. Ținute bune, deosebit de vocală și plină de controverse – pe scurt, rețeta perfectă pentru audiență. Ea a intrat în conflict cu mai multe colege, cel mai mare scandal fiind de departe cel cu Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, care are acum un partener de viață milionar.

Inițial, pe surse s-a transmis că Ioana Filimon ar fi fost descalificată tocmai pentru că a făcut prea multe afirmații defăimătoare la adresa colegei sale de platou, legate de familie. Însă în realitate, lucrurile nu au stat chiar așa. Producătorii i-au pus în vedere să se calmeze și i-au dat dreptate Mădălinei.

Ioana Filimon s-a supărat și a spus că de acum va fi falsă și tăcută. Iar la următoarea gală nu s-a mai prezentat deloc. Bizar, în contextul în care aceasta ajungea prima la machiaj. Pentru gestul ei, ea riscă penalizări contractuale, însă a încercat să-și găsească scuze spunând că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor.

Pretextul folosit de Ioana Filimon vs realitatea

Ioana Filimon a intrat în direct la Teo Show și a spus că vrea să se concentreze pe afacere pe care o are la Timișoara în publicitate, mai ales că show-ul de fashion, Bravo, ai stil! Celebrities nu i-a adus niciun confort financiar.

„Am avut niște probleme. Eu mi-am asumat acest risc. Nu am fost la o singură zi de filmare. Eu am fost mereu prima care ajungea la filmare. O zi nu am venit și era normal, era gala.

N-am putut să mă împart și, din păcate, acela a fost și sfârșitul meu în competiție. Sunt bine și o să fie bine. E o problemă personală. Nu aș vrea să discut lucrurile astea la televizor”, a spus Ioana Filimon la Kanal D.

Însă problema personală a Ioanei are legătură cu atitudinea producătorilor, care i-au dat dreptate Mădălinei Pamfile, se pare. Iar acum fosta Miss România a ales să folosească un pretext pe modelul Otniela Sandu, care s-a retras din competiție argumentând că este bolnavă.

Sezonul 7 Bravo, ai stil! este fără precedent. Concurentele aleg să rupă colaborarea cu Kanal D pe bandă și se pare că nimic nu le mai poate determina să accepte condițiile impuse de echipa de producție.