Scandal imens la Antena 1 din cauza Simonei Gherghe! Gafa care o poate costa postul

08 nov. 2021
Scandal imens la Antena 1 din cauza Simonei Gherghe! Gafa care o poate costa postul

Scandal monstru în media. Antena 1 se confruntă cu un val de acuzații grave venite chiar din partea telespectatorilor. Una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe post a fost aspru criticată.

Modul în care s-a desfășurat gala de săptămâna trecută din cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1 a stârnit vâlvă în social media. Clasamentul final anunțat nu numai că i-a nemulțumit pe fanii emisiunii, ba chiar a dus la o adevărată revoltă în condițiile în care aceștia și-au votat prin SMS favoritul.

Unde e problema? Nimeni nu a părăsit casa, așa cum se anunțase toată săptămâna, iar telespectatorii au așteptat în zadar. Mai mult de atât, pagina de YouTube a emisiunii Mireasa de la Antena 1 a fost luată cu asalt de un val de comentarii.

Telespectatorii s-au arătat revoltați, susținând că producătorii umblă la voturi. Și nu este prima oară când topul preferaților este pus la îndoială de fanii show-ului. Preferații publicului erau Alexandru și Ana, în timp ce Raluca și Ionuț au fost propuși spre eliminare, însă nimeni nu a plecat acasă.

”Votăm ca fraierii”

La capitolul mame, Alina a fost declarată drept cea mai votată concurentă, lucru care a stârnit o revoltă și mai mare în rândul fanilor. Un internaut a comentat pe YouTube că deși Ana și Alex au ajuns să fie cei mai criticați concurenți în mediul online, aceștia nu sunt dați afară, ba chiar ocupă primele locuri în clasament, lucru nefiresc.

Mai mult de atât, un alt fan al emisiunii spune că deși Simona Gherghe a anunțat că cineva va pleca acasă, telespectatorii au votat degeaba, căci nu se întâmplă absolut nimic. Revolta a continuat și din partea altor urmăritor. Prezentatoare a făcut practic o gafă pentru că a creat anumite așteptări, iar acum publicul s-a revoltat și crede că tot reality show-ul este o făcătură.

”Ana și Alex sunt cei mai criticați în online și, cu toate astea, sunt în fruntea clasamentului. Nefiind logic și firesc, înseamnă că ceva nu-i în regulă; Nu înțeleg o chestie. La sfârșitul ediției de ieri, Simona Gherghe a spus că astăzi cu siguranță cineva va pleca acasă. Să ghicesc! Noi, telespectatorii, votăm ca fraierii o săptămână între Ionuț și Raluca, după care gala viitoare vor fi în top; Doar idioții pot crede că este mama săptămânii una care abia a venit”, sunt doar o parte dintre acuzațiile aduse de telespectatorii Mireasa pe Youtube.