Scandal imens la Kanal D! Anda Adam vine cu acuzații foarte grave. Nu mai acceptă ce i se impune

05 nov. 2021
Scandal imens la Kanal D! Anda Adam vine cu acuzații foarte grave. Nu mai acceptă ce i se impune

Este scandal în adevăratul sens al cuvântului la emisiunea „Bravo, ai stil”, iar Anda Adam este foc și pară. Aceasta este total nemulțumită de unul dintre jurații emisiunii și a lansat acuzații la adresa acestuia.

Concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, Anda Adam este într-un conflict direct cu juratul Maurice Munteanu. De două ediții cântăreața este total nemulțumită pentru modul în care editorul revistei Elle îi comentează și notează ținutele.

Punctul culminant al certei se pare că va fi atins în cadrul ediției ce va fi difuzată vineri, 5 noiembrie.

Ce a declarat Anda Adam?

Cântăreața spune că tonul folosit de jurat atunci când i se adresează este total nepotrivit și nu va permite nimănui să o jignească. Tensiunea se pare că este mare în această nouă ediție între cei doi și Maurice Munteanu chiar părăsește platoul la un moment dat, sătul de vorbele Andei Adam.

Raluca Bădulescu a încercat să calmeze spiritele, dar recunoaște că până acum niciun concurent nu l-a scos în așa hal din sărite pe jurat.

La un moment dat, Raluca Bădulescu a întrebat-o pe Anda Adam: „De ce le iei personal?”, înainte ca lucrurile să escaladeze.

De cealaltă parte însă, cântăreața se apără și se consideră victimă în tot acest scandal.

„În momentul în care trebuie să îmi aleg o ținută, să vin în acest platou, am o problemă”, spune Anda Adam, referindu-se la modul în care jurizează Maurice Munteanu.

Schimb dur de replici între cei doi

Maurice îi spune artistei că i-a explicat totul, dar Anda Adam nu vrea să asculte deloc. „Eu ți-am explicat. Ai spus că asculți, nu asculți nimic”, îi spune Maurice vedetei extrem de revoltat.

În replică, Anda Adam îl atacă din nou și spune că explicațiile sale nu au sens. „Explicațiile tale nu sunt coerente”, îi spune cântăreața lui Maurice, enervându-l și mai tare.

Din nou intervine Raluca Bădulescu, care-i reproșează Andei Adam că a întrecut măsura. „Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou. Asta înseamnă că s-a întrecut măsura”, spune Raluca Bădulescu.

Tot scandalul a început încă din ediția trecută a emisiunii „Bravo, ai stil”, din 4 noiembrie, atunci când cei doi au avut un alt schimb dur de replici. Atunci Maurice a ridicat tonul la Anda Adam și i-a transmis că nu îi permite să îi pună la îndoială profesionalismul.