Scandal imens la Kanal D între Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu. Totul s-a dat pe post: „Controlează-ți nervii!”

12 nov. 2021
Scandal imens la Kanal D între Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu. Totul s-a dat pe post:

Noul sezon de la Bravo, ai stil! Celebrities, fără Cătălin Botezatu în juriu a debutat cu audiențe modeste. Locul acestuia a fost luat de fotograful Tibi Clenci, care la început părea timid, dar acum și-a intrat bine în rol. Emisiunea continuă să fie prezentată de Ilinca Vandici, iar din juriu mai fac parte și Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

În ultima perioadă, aceștia au fost acuzați de concurente că sunt mult prea duri în aprecieri, motiv pentru care vedetele, în special cele din online, au decis să părăsească emisiunea. Sensy, Carmen Negoiță și Nicoleta Nucă au fost eliminate ca urmare a votului publicului, dar și-au dorit să plece. Iar Otniela a folosit pretextul că este bolnavă.

În acest context, producătorii au găsit încă o soluție pentru a ridica audiențele și a mai calma spiritele, mai ales că și Anda Adam anunțase că nu-și mai găsește locul în emisiune. Așa că au fabricat un scandal între Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, care a fost pusă la zid și de ceilalți doi colegi ai săi din juriu.

Dialog cu scandal la Kanal D

Raluca Badulescu: Mă agitați rău, acuma, daca le iei la bani mărunți nu iese niciuna bine….

Maurice Munteanu: Pai, spune-le, atunci…

Raluca Badulescu: Vrei să plece acasă terminate toate?! Eu n-am zis că n-are dreptate Maurice. Ce aveți?

Ilinca Vandici: Putem să continuam, Raluca? Incontinuu vorbești, incontinuu ai ceva de făcut acolo.

Raluca Badulescu: Pai da, se pusese pe mine mă-ta mare și se luase și Tibi Clenci.

Tibi Clenci: Bravo, ai stil! Că parca ai fuga de idei, spui tot ce spune Maurice. Ești că o moara, nu te oprește nimeni.

Maurice Munteanu: Dar recalcitranta ești, fetiță, azi.

Raluca Badulescu: Și bine, mă, dar nu am mai vorbit și în alte zile. Nu îmi luați vorba din gura și continuam natural. Mi se pare că sunteți dubioși. Trebuie să vorbim pe rand? Nu poți să iei ideea de la mine? Tot eu vorbesc eu mult. Ce aveți astăzi, bai, baiatule. Eu n-am nimic. Să moara Franța, chiar aveți ceva, haideți să luam o pauza, oricum mă enervează ăștia doi. Hai să luam o pauza. Lașați-mă să mă duc afara!

Ilinca Vandici: Lasam o echipa de 100 de oameni aici, controlează-ți nervii!

Enervată la culme și la un pas să izbucnească în lacrimi, Raluca Bădulescu se hotărăște după acest dialog să părăsească platoul. Când să se ridice i s-a spus că totul este doar o farsă și totul a revenit la normal. Dar roulrile au fost bine jucate.