Scandal monstru la PRO TV! Tudor Chirilă a recunoscut public ce i-a făcut Irinei Rimes când erau colegi la Vocea României. De aceea nu au mai primit contracte?

13 nov. 2021
Scandal monstru la PRO TV! Tudor Chirilă a recunoscut public ce i-a făcut Irinei Rimes când erau colegi la Vocea României. De aceea nu au mai primit contracte?

Plecarea lui Tudor Chirilă de la show-ul de talente Vocea României de la PRO TV a fost un adevărat șoc pentru fanii săi. El l-a înlocuit pe Horia Brenciu o bună perioadă de timp, însă colaborarea nu a rezistat prea mult.

Mărturisile ies la lumină de abia acum. Dacă mulți credeau că experiența Vocea României a fost ceva plăcut pentru Tudor Chirilă, ei bine, artistul mărturisește că nu și-a dorit să facă parte din celebrul show de talente. Motivul? Actorul se temea de o expunere mult prea mare la televizor, dar și un timp prea scurt pentru a se concentra pe muzică.

Cu toate astea, Chirilă povestește că în final a reușit să se integreze și să își managerieze timpul cât de bine a putut. Și-a schimbat complet părerea, ba chiar s-a bucurat enorm că a reușit să fie în același timp regizor, dar și pedagog pentru mulți artiști din România.

”Mi-a plăcut la show-ul ăsta pentru că mi-a oferit posibilitatea de a putea să fiu și regizor, și pedagog, să le arăt artiștilor că e nevoie să se pregătească vocal ca să fie tot timpul la un anumit standard, partea de improvizație de la battle-uri”, a mărturisit Tudor Chirilă, în cadrul unui podcast.

Tudor Chirilă a avut un conflict cu Irina Rimes

Știm deja că în cadrul show-ului de talente de la PRO TV au existat mai multe conflicte între jurați, iar Tudor Chirilă a vorbit despre unul dintre ele pe care le-a avut chiar cu Irina Rimes.

Artista își dorea să convingă un concurent să se alăturile echipei sale, pe când Tudor Chirilă a contrazis-o. El mărturisește că i-a spus atunci colegei sale că nu are proprietatea ideilor, arătându-i sensul din DEX.

Cu toate astea, actorului nu-i pare rău, căci până la urmă a fost vorba doar de un show de televiziune, iar după filmări, lucrurile erau în regulă între jurați.

”Irina, la început, nu a înțeles că businessul e business și mai e o chestie, pentru o glumă bună îmi vând un prieten. E o vorbă care spune nu că ești neserios că-ți vinzi un prieten, ci că de fapt, când trebuie să fim profi, nu ținem cont de nimic. Asta e un show tv, dar când se sting luminile ieșim la bere”, a mai povestit Chirilă.