Schimbare enormă la Vocea României! Cine va prezenta show-ul LIVE începând de azi? Ce se întâmplă cu Pavel Bartoș

09 dec. 2022
Schimbare enormă la Vocea României! Cine va prezenta show-ul LIVE începând de azi? Ce se întâmplă cu Pavel Bartoș

Noul sezon Vocea României a venit cu surprize de la prima ediție și continuă să surprindă. După ce Theo Rose s-a alăturat show-ului ca jurat, alături de Smiley, iar Denis de la The Motans l-a înlocuit pe Horia Brenciu, acum o nouă figură va fi în prim plan.

Prezentatoarea METEO, Iulia Pârlea se alătură echipei, dar Pavel Bartoș rămâne gazda de bază totuși. Actorul este foarte îndrăgit de conducerea PRO TV și în mod cert nu se va renunța la el prea ușor, fiind un mare generator de audiență.

În această seară, de la 20:30, încep LIVE-urile la Vocea României și suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10! Cei 12 concurenți care au ajuns până aici au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

Iulia Pârla a prezentat și show-ul de 1 Decembrie alături de Horia Brenciu

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!”, a spus Pavel Bartoș.

Iulia Pârlea s-a alăturat echipei PRO TV, METEO relativ recenit. Ea a înlocuit-o pe Magla Pălimariu, care a născut și s-a mutat temporar în Norvegia alături de soțul său. Ea a fost și gazda show-ului PRO TV organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Co-prezentator a fost atunci Horia Brenciu.

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”: „Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” și… nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea.

Vineri, scena de la Vocea României va vibra LIVE, iar cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.