Schimbare importantă la Survivor România! Cine este de fapt Eduard Gogulescu, noul concurent de la Războinici și ce rol va avea el în show

14 feb. 2023
Schimbare importantă la Survivor România! Cine este de fapt Eduard Gogulescu, noul concurent de la Războinici și ce rol va avea el în show

A început o nouă săptămână la Survivor România! Într-o căldură toridă și o atmosferă încărcată de miza extrem de importantă: prima Imunitate a săptămânii, triburile au avut parte de o nouă surpriză, 2 concurenți noi în fiecare echipă. Așa s-a scris istoria serii în show-ul care i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor.

Survivor România reușește cifre bune de audiență, dar sub cele obținute sezonul trecut. America Express este de multe ori pe locul 1 pe publicul urbal și comercial, iar producătorii PRO TV încearcă să regleze lucrurile. Așa că au făcut o schimbare importantă: au adus noi vedete în show.

Înainte de începutul jocului, Daniel Pavel le-a dat vestea că vor avea parte de noi colegi. Astfel, în tribul Faimoșilor s-au alăturat: Mihai Zmărăndescu, luptător MMA și Crina Abrudan, Vedetă TV, în timp ce la Războinici au venit Eduard Gogulescu, DJ și Alina Radi, Artistă. ”Vreau să ajut Faimoșii”, a spus Mihai, în timp ce Crina a acceptat provocarea pentru că vrea mai multă aventură în viața ei. De cealaltă parte, Eduard spune că este dependent de adrenalină, iar Alina vrea să se bucure de ”cea mai mare experiență”.

Eduard Gogulescu s-a accidentat din prima clipă

Sub ochii colegilor, Eduard a avut parte, chiar de la prima intrare pe teren, de o accidentare care-l va ține o perioadă pe bară! Sub acest impact, dar și ca urmare a unui joc foarte bun, Faimoșii au câștigat, asigurându-și un prim Consiliu liniștit. Războinicii s-au văzut nevoiți să meargă la Jocul de Imunitate Personală, unde Lucianna și Andrei Krișan au avut câștig de cauză. La Consiliu de Nominalizare, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag și Codruța Began și-au auzit numele, fiind în pericol de eliminare.

Show-ul a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:38. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.7 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.2 puncte de audiență și 21.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit emoția competiției, iar în minutul de aur, la ora 20:54, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

În această seară, în tribul Războinicilor se pare că liniștea a fost de mult uitată: ”Începe o rivalitate mare acolo”, vor sesiza și Faimoșii. În timp ce în tribul albastru, se pare că emoțiile sunt tot mai puternice. ”Am fost uimită să văd că sunt nominalizată”, va admite una dintre cele trei fete votate. Oare-și mai pot ei reveni ca echipă?

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii revin pe traseu! Nu mai e loc de emoții, nu mai e vreme de stat pe gânduri. Trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a reuși să câștige cel de-al doilea Joc de Imunitate al săptămânii. E ultima șansă pentru a-și asigura încă o săptămână în competiție.