Schimbare la Chefi la Cuțite pe ultima sută de metri! Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu. A fost decizia lui

16 nov. 2022
Schimbare la Chefi la Cuțite pe ultima sută de metri! Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu. A fost decizia lui

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite se apropie de final. Mai sunt doar două săptămâni până când telespectatorii vor afla marele câștigător. Până atunci, în fiecare ediție un concurent pleacă acasă. Surpriză mare, însă marți seara. Chef Sorin Bontea și-a folosit amuleta și l-a salvat de la eliminare pe simpaticul Titus Antonescu.

Cum s-a ajuns în acest punct? Ei bine, Gina Pistol a anunțat cele trei echipe că vor avea de trecut peste o probă foarte dificilă. Concurenții au trebuit să pregătească un preparat la fiecare 10 minute, timp de 60 de minute.

Și pentru că a vrut să câștige, chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă prin care a interzis echipelor adverse cuptoarele și tocătoarele. Chef Cătălin Scărlătescu a scos și el amuletă prin care echipele rivale au fost obligate să gătească în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute.

Chef Florin Dumitrescu a plusat și a utilizat și cea de-a doua amuletă care i-a permis să gătească alături de echipa sa și acest lucru pare să fi contat mult, căci echipa lui a obținut victoria.

Multe lacrimi la final

Astfel că toți concurenții lui chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. Aceștia au primit drept probă să gătească un ou, o salată și un sandviș ca pentru un mic dejun generos. Degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați au acordat note, iar la final au așteptat cu emoții verdictul dat de Gina Pistol.

Iubita lui Smiley a anunțat rând pe rând numele primite de concurenții de la Chefi la Cuțite. La final, Florica și Titus Antonescu au rămas ultimii, cu 12 și 7 puncte. Din păcate, Titus nu a fost foarte inspirat la această probă și urma să fie eliminat. A fost o surpriză mare pentru toată lumea, mai ales că era cel mai simpatizat de cătrei ceilalți.

„Toți îl apreciem pentru cine e el, adică un băiat super simpatic, cu o stare de spirit bună și care gătește wow. A demonstrat băiețelul ăsta mai mult decât ne-am așteptat noi”, a recunoscu și chef Florin Dumitrescu.

„Mie mi se pare că e surpriza sezonului, cred că e prima oară când o dă în bară”, a continuat chef Sorin Bontea, care a ales să-l și salveze.

Toți colegii lui l-au aplaudat și chiar și Cătălin Scărlătescu i-a strâns mâna lui Sorin Bontea, drept mulțumire pentru gestul făcut.