Schimbare majoră la Românii au talent! Va fi o surpriză de proporții: cine va urca pe scenă chiar în ultima zi de concurs? Andra va rămâne mască

06 mai 2022
Schimbare majoră la Românii au talent! Va fi o surpriză de proporții: cine va urca pe scenă chiar în ultima zi de concurs? Andra va rămâne mască

Timp de peste trei luni, sute de concurenți și-au luat inima în dinți, au lăsat deoparte toate emoțiile și au urcat pe cea mai mare scenă a talentului din România!

Pavel Bartoș și Smiley i-au încurajat și le-au oferit încrederea de care aveau nevoie în culise, iar Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur i-au jurizat, oferindu-le atât DA-urile mult visate, cât și sfaturi pentru ceea ce va urma pe mai departe. Astăzi, de la 20:30, este vremea pentru… ultima șansă!

Are 29 de ani și iubește să cânte. A ales un drum clasic în viață: a absolvit Politehnica și s-a angajat, însă regretul i-a rămas mereu acolo. Cu timpul, și-a dat seama că nu este ceea ce-și dorește și că vrea să-și croiască un drum în muzică.

A luat-o de la zero, și-a asumat riscul și visează să fie un exemplu pentru fetele ei prin curajul pe care-l are. În fața juraților vine să-și testeze limitele și să vadă dacă este pe cărarea potrivită pentru viitorul ei. Andra va rămâne mască atunci când îi va auzi vocea.

Surprize mari pe scena de la Românii au talent

Din Cluj Napoca vine un tânăr de 27 de ani, care se ocupă cu livrările… dar îl pasionează dansul. A venit în România pentru o viață mai bună, în urmă cu trei ani, însă nu uită că acasă, în Brazilia, familia lui se confruntă cu multe greutăți, pe care și el le-a dus când era copil. Diseară, vrea să arate o parte din ceea ce a însemnat viața lui, ilustrând o poveste din favela la Românii au talent.

La 33 de ani, un specialist în cablaje auto vine în emisiune pentru a arăta două dintre talentele pe care le are: pictura și cântatul. Pasiunea din urmă a început încă de când era mic și a intrat la Seminarul Teologic. Va reuși el să-și depășească emoțiile și să îi convingă pe jurați și cei din sală că ar putea să meargă pe alt drum mai departe în viață?

În această seară, pe VOYO, revine Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. Este vremea pentru ultima ediție din acest sezon, așa că nu trebuie ratată!