Schimbare majoră la Survivor România! Faimosul care va trece în echipa Războinicilor. Este o premieră istorică în acest reality show

13 mart. 2023
Schimbare majoră la Survivor România! Faimosul care va trece în echipa Războinicilor. Este o premieră istorică în acest reality show

Au trecut nouă săptămâni de când a început sezonul 4 Survivor România, iar producătorii au trebuit să fie foarte inventivi pentru a face față concurenței venite de la America Express. Nu de puține ori PRO TV a pierdut lupta cu Antena 1 pe publicul comercial, reușind totuși să se menține pe locul 1 la nivel național.

Survivor România începe în această săptămână cu o schimbare majoră. Va exista un joc pentru imunitate și unul pentru captivitate. Prezentatorul Daniel Pavel anunțase acest lucru încă de la ediția trecută.

După ce săptămâna trecută, Faimoșii au pierdut ambele jocuri de Imunitate, tribul s-a văzut nevoit să piardă pe cineva din echipă. Iar telespectatorii au decis că e vremea pentru Crina Abrudan să-și încheie aventura. Se pare că plecarea ei n-a fost pe placul foștilor colegi. ”Nu mi-a plăcut modul în care și-a făcut ieșirea”, va spune diseară DOC. Ce spun ceilalți membri ai tribului, descoperim curând.

Cine va câștiga jocul din această seară și cine va fi Faimosul captivat de Războinici

Deși au adunat un număr impresionant de victorii în ultimele zile, se pare că la Războinici nu e deloc liniște. Motivul conflictului va fi unul total neașteptat, se pare că Lucianna a luat ceva de la o altă colegă… și nu i-a mai returnat. Cine o acuză pe braziliancă de furt și de ce, vom vedea în această seară.

Odată ajunși pe terenul de joc, toți cei rămași în show vor avea parte de o surpriză incredibilă. Daniel Pavel îi va anunța că urmează ”O noutate în istoria triburilor. Pentru prima dată în istorie, astăzi veți juca Jocul de Captivitate”. Ce presupune? Le va spune tot prezentatorul: ”Tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”.

Viperele Vesele au postat deja rezultatul primului joc. Vor câștiga din nou Războinicii cu 7-3. Astfel Faimoșii vor trebui să nominalizeze din nou. Ionuț Iftimoaie va fi propunerea colectivă a echipei, DOC a Ștefaniei Stănilă, care a și câștigat colanul de imunitate individuală, iar Ada a lui Mihai Zmărăndescu, care la fel ca și colega lui și-a asigurat imunitatea.

Remus Boroiu va fi Faimosul captivat de Războinici.