Se cere demisia celebrei Simona Gherghe de la Antena 1! Gestul ei este de-a dreptul revoltător. Șefii nu pot trece peste așa ceva

04 mai 2023
Se cere demisia celebrei Simona Gherghe de la Antena 1! Gestul ei este de-a dreptul revoltător. Șefii nu pot trece peste așa ceva

Sunt probleme mari la Antena 1 din cauza reality show-ului Mireasa, care pare să fi devenit ținta fanilor. Modul în care este produsă această emisiune ridică multe semne de întrebare și tot mai mulți telespectatori cer demisia celor care fac parte din echipa show-ului, în frunte cu Simona Gherghe.

Prezentatoarea se bucura de o imagine foarte bună. În trecut și ea a avut un conflict cu producătorii emisiunii, dar atunci telespectatorii au apărat-o, iar ea s-a întors pe post mai întărită. Acum pare că a uitat sprijinul promis și nu mai ascultă publicul, care este revoltat de modul în care unii concurenți se comportă chiar și în direct.

Viperele Vesele a taxat aspru edița de pe 2 mai și a cerut încă o dată fanilor Mireasa să protesteze față de ceea ce se întâmplă și să schimbe programul cât timp rulează emisiunea prezentată de Simona Gherghe. Aceste luări de poziție ar putea să aibă un impact puternic în ceea ce privește bugetul Antena 1 și asta pentru că firmele și-ar putea retrage publicitatea. S-a mai întâmplat în trecut cu Acces Direct.

@viperele__vesele

„În ediția de astăzi, 02.05.2023, a emisiunii Mireasă, grave jigniri au fost aduse publicului telespectator al emisiunii.
Astfel, fanii emisiunii, sute de mii de oameni, nu doar că au fost blestemați de către concurenta Hatige, ci au fost și numiți „oameni de 💩”, „rahați” și „penali”.

Moderatoarea Simona Gherghe, nu doar că nu i-a atras în niciun mod atenția concurentei cu privire la jignirile și blestemele aduse publicului telespectator, ci a avut, oarecum, un discurs împotriva telespectatorilor, îndemnând părinții concurenților să nu mai citească părerile acestora.

Fanii emisiunii, profund jigniți, au reacționat prompt și, la acest moment, în mediul on-line, se cere demisia moderatoarei Simona Gherghe, care, în ciuda experienței, în acest sezon, pare incapabilă să modereze cu imparțialitate acest reality-show tv.
Noi, comunitatea Viperele Vesele, dorim să adresăm două întrebări sponsorului acestei emisiuni, în speță, Splend’or:
1. Cum este posibil să sponsorizați o emisiune în care producatorii și moderatoarea permit ca sute de mii de oameni, telespectatori ai emisiunii, să fie jigniți și blestemați?

2. Considerați că o asemenea sponsorizare vă reprezintă și vă face cinste?
SPUNETI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR ȘI MODERATOAREI EMISIUNII MIREASĂ, ANTENA 1! SPUNETI STOP DISCRIMINARII ȘI HOMOFOBIEI!
SPUNEȚI NU CERȘETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUȚIEI ȘI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, ÎNCHIZÂND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL!”

@viperele__vesele

Se cere demisia Simonei Gherghe. Gestul care nu poate fi iertat

Mesajul de la Viperele Vesele legat de emisiunea Mireasa nu a fost singurul. Și alte comunități de fani s-au revoltat, iar cea mai criticată a fost Simona Gherghe, căreia i s-a cerut insistent demisia.

„DEMISIA GHERGHE !!!!

Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj că cel al concurentei Hatige ! Nici măcar cea mai mica atenționare, ba din contra ne bate noua obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim ! GHERGHE, noi „rahatii” ăștia va plătim salariile ! Cum e posibil că o concurenta cu un trecut penal, cu un trecut pătat de proxenetism, de droguri, de prostitutie, cum i se permite acestei persoane sa ne jignească pe noi in halul acesta, fara nici o consecință ?

Da Gherghe, jignim dar noi suntem no name-uri, nu persoane publice care aparem la tv aproape zilnic timp de șase luni ! Bah staffule, unde este videoul cu bătaia băieților ??? De ce nu dați tot și de ce nu luati masuri ??? Pentru că nu că permite buzunarul sa fie corecți și să descalificați pe cei care au luat parte la bătaie ??

Gherghe, acum ar trebui tu să ieși public și să îți ceri iertare de la noi, rahații, in numele preferatei tale ! Ori îți lași preferințele acasă și ii tratezi pe toți la fel, ori îți dai DEMISIAAAAA ! NE-AM SATURAT DE LIPSA TA DE IMPARTIALITATE! Cu ce tupeu îndemnai tu copiii sa se uite la emisiunea ta ??? Iar voi, bah astea care va uitati la televizor la ei, care v-ați REABONAT la ei cum bah puteți să le băgați bani in buzunare in timp ce pentru ei sunteți niște rahați ??? Chiar nu aveți pic de demnitate ??? Chiar nu putem trai fără Mireasa vieții ???”, a scris un alt fan el emisiunii Mireasa.