Se desparte Florin Ristei de Naomi Hedman? Artistul a spus public ce i-a făcut aceasta în propria casă

05 nov. 2021
Se desparte Florin Ristei de Naomi Hedman? Artistul a spus public ce i-a făcut aceasta în propria casă

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au cunoscut pe platourile X-Factor. Ea era concurentă, iar el jurat. S-au plăcut din prima clipă, dar au așteptat să se termine show-ul pentru a-și mărturisi sentimentele. Deși la început nimeni nu a dat vreo șansă relației lor, acum cei doi sunt logodiți și chiar locuiesc împreună.

Naomi Hedman este de profesie fotomodel și este originară din Marea Britanie. Aceasta a ales să rămână în România pentru a fi împreună cu iubitul ei, cu care se va și căsători.

Florin Ristei este foarte îndrăgostit de ea și tocmai pentru a-i face pe plac a fost de acord cu toate schimbările impuse de aceasta. Naomi Hedmna s-a mutat în apartamentul juratului X-Factor, dar nu prea a avut loc de haine. Așa că artistul a fost nevoit să renunțe la camera lui studio, care între timp s-a tranformat într-un fel de dressing.

Ce i-a făcut Naomi Hedman lui Florin Ristei din casa lui

Florin Ristei a povestit zâmbind toate acestea la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, însă totul cu mult drag. Este vizibil că își iubește foarte mult partenera de viață și orice sacrificiu pe care trebuie să-l facă îi vine relativ simplu și asta datorită sentimentelor frumoase pe care le are pentru ea.

”Eu aveam o cameră care era studio în casă, acum e dressing, nu mai e studio. S-a mutat studioul, s-au mai pus pe hol, s-au mai scos pe holul blocului, s-au dus toate ușor, ușor, iar acum sunt numai haine acolo”, a spus Florin Ristei.

Chiar dacă a fost nevoit să-și schimbe radical viața de dragul lui Naomi, artistul nu regretă și nu are de gând să se despartă de ea. Abia așteaptă să oficializeze relația cu totul.

Artistul are și o trupă cu care cântă la evenimente și cu care susține concerte, FreeStay, dar din cauza pandemiei nu prea le-a mers foarte bine. Din fericire pentru el, contractele cu Antena 1 au fost salvatoare. El este prezent acum zilnic în emisiunea matinală prezentată de Răzvan și Dani, dar continuă și să fie jurat la X-Factor, alături de Ștefan Bănică, Delia și Loredana.