Se schimbă echipele la Asia Express! Lidia Buble este disperată. A fost obligată să renunțe la sora ei. Cu cine va face pereche

01 nov. 2021
Se schimbă echipele la Asia Express! Lidia Buble este disperată. A fost obligată să renunțe la sora ei. Cu cine va face pereche
Lidia Buble și sora ei, Estera

Surprizele se țin lanț la Asia Express. Nu era suficientă apariția în show a Iuliei Albu! Producătorii vor să țină publicul în priză, dar și pe concurenți. Irina Fodor i-a anunțat pe toți că va urma o reconfigurare a echipelor, ceea ce nu le-a fost deloc pe plac vedetelor. Însă nu au avut de ales și au trebuit să se conformeze.

Cea mai fericită a fost Maria Speranța, care va pleca în traseu alături de Franceso Paglieri. De altfel, între cei doi este evident o mare simpatie, însă nu se știe dacă s-a și legat vreo poveste de iubire între cei doi. Mamele în mod cert i-au încurajat.

Patrizia Paglieri va forma echipă alături de Adriana Trandafir și cam aici se termină zâmbetele. Pentru că restul perechilor au fost destul de nemulțumite de partenerii desemnați.

Lidia Buble, echipă cu Mihai Petre

”Nu mi-a picat chiar bine”, este replica lui Mihai Petre. Astfel, vedetele vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali: ”Să mă trimită Irina cu Mihai Petre în cursă? Eu nu pot să îmi imaginez așa ceva”, va mărturisi Lidia Buble în ediția din această seară.

Într-o cursă contracronometru, concurenții vor încerca să se adapteze rapid într-o nouă formulă, căci toți vor lupta pentru aceeași miză importantă, de a ajunge primii la Irina Fodor.

Cum vor arăta noile echipe din Asia Express- Drumul Împăraților, prin ce situații neașteptate vor trece acestea într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show, dar și cine va adjudeca imunitatea, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:30.

Audiențe record pentru Asia Express

Episodul de duminică seară al Asia Express a fost lider de audiență, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.
Potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8 puncte de rating și 25.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6 puncte de rating și 18.7% cota de piață.

Şi la orașe, prima ediţie a celui de-al şaselea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.6 puncte de rating și 19.2% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.6 puncte de rating și 14.2 procente din cota de piață. Şi la nivel national, reality show-ul Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor. În minutul de aur, 20:48, aproape 1.7 milioane de telespectatori urmăreau aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.