Se schimbă tot la Survivor România! Ce rol va avea în cele din urmă Zanni. S-a stabilit pe ultima sută de metri

15 ian. 2022
Se schimbă tot la Survivor România! Ce rol va avea în cele din urmă Zanni. S-a stabilit pe ultima sută de metri

A mai rămas doar o singură zi până la debutul primului sezon Survivor România de la PRO TV. Până acum reality show-ul a fost difuzat de Kanal D și a reușit cifre spectaculoase. Marele câștigător al ediției precedente a fost Zanni, protejatul lui Alex Velea, cel care fusese prezent și în cooking show-ul Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Dar marea lovitură pentru el a fost fără doar și poate prezența la Survivor România, care i-a adus multă notorietate și fani. În plus și-a împlinit visul, acela de a-și cumpăra propriul lui apartament. Din banii câștigați a reușit să-și achiziționeze în cele din urmă o locuință, chiar dacă una nu foarte luxoasă.

Zanni a fost acum cooptat și de la PRO TV. Producătorii i-au oferit un contract de nerefuzat, acela de a fi prezentator la Survivor România, însă pe partea de online. Edițiile filmate de el se vor vedea pe Voyo. Nimic nu s-a știut clar până pe ultima sută de metri.

Ce va face Zanni la Survivor România în cele din urmă

Fostul câștigător al Survivor România a semnat cu PRO TV și în serile de duminică, luni și marți, de la ora 23.00, adică după ce se termină show-ul pe TV, el va fi online cu concurenții.

”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, a spus Zanni, care va prezenta ”Survivor: Extrashow”.

Marele premiu este de 100.000 de euro, iar sponsor principal este Vodafone. Doar unul dintre cei 24 de concurenți va pleca acasă cu acești bani. Însă fiecare dintre cei prezenți în show și-a negociat contractul. Vor primi sume consistente pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în emisiune, așa că la final cineva va pleca acasă bogat.