Se schimbă totul în Las Fierbinți! Ce se întâmplă cu frumoasa Gianina. Decizia luată de actrița Anca Dumitra

27 apr. 2022
Se schimbă totul în Las Fierbinți! Ce se întâmplă cu frumoasa Gianina. Decizia luată de actrița Anca Dumitra
Sursa foto: Instagram

Gianina are un nou admirator, dar nu e deloc impresionată. Chiar dacă pare să-i sară în ajutor și să o scape de băiatul care o invită la plimbare, Giani îl ajută să o cucerească și îi recomandă parfumul cu feromoni, pentru un efect garantat.

„Îl dai fâs-fâs la gat și toate femeile e-n limbă după tine. Li se pune o ceață pe creier și numai pe tine te vede”, îi va spune Giani în timp ce-i va aplica substanța cuceririi. În seara aceasta, de la 20:30, vedem cum reacționează Gianina, dar și cine este, de fapt, băiatul îndrăgostit de ea.

Aspirina îi ghicește în cafea lui Dorel și, din fericire, nici anul acesta nu se însoară, dar el este interesat de carieră mai mult decât de orice alt aspect al vieții lui. „O fi cariera ta pe undeva, dar în ceașca asta nu e”, îi va spune ea și îl dezamăgește profund, mai ales când vede că apare și un bolovan care îl împiedică să muncească.

Firicel, din nou în prim plan

Firicel ia masa cu Vasile, care îi povestește cum stă treaba cu vorbitul în timpul mesei: „Cum adică să nu vorbim, suntem saci de cartofi? Calupuri de salam, suntem borcane de murături? Suntem niște copii vorbăreți și iubăreți. Prin liceu, mi-am dat seama că mie-mi place masa vorbită. De un om, de radio, de televizor, dar să fie vorbită. Dacă e vorbită și cu glume, cu atât mai bine”.

Prietenia lui Firicel cu primarul ascunde, de fapt, un scop precis: obținerea unui certificat de revoluționar important, să-l ajute în primirea unei pensii generoase. Cum vor decurge lucrurile vedem diseară, de la 20:30, în Las Fierbinți.