Se schimbă totul la Chefi la Cuțite chiar înainte de marea finală! Ce se întâmplă cu chef Sorin Bontea. Este oficial

28 nov. 2022
Se schimbă totul la Chefi la Cuțite chiar înainte de marea finală! Ce se întâmplă cu chef Sorin Bontea. Este oficial

Se schimbă totul la Chefi la Cuțite chiar înainte de marea finală. Fără să vrea, Sorin Bontea a făcut câteva detalii publice. Totul ar putea fi dat peste cap în finala Chefi la Cuțite de joi, 1 decembrie.

În această săptămână, tensiunile, dar și emoțiile de la Chefi la Cuțite ating cote maxime. Concurenții sunt nevoiți să dea tot ceea ce au mai bun, pentru că altă ocazie nu va mai fi.

Ultimul battle din sezonul 10 se apropie, iar odată cu el vom afla și cine sunt cei trei finaliști ai show-ului culinar de la Antena 1.

Fiecare chef în parte are concurenți buni. Spre exemplu, Sorin Bontea intră la battle cu Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu.

De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu îi are în echipă pe Mădălina Cafadaru, Mădălina Crețan și Adrian Stroe, în timp ce Florin Dumitrescu intră în ultimul battle de la Chefi la Cuțite cu Raluca Todea, Oxy și Dan Manciu.

Cătălin Scărlătescu spune că nu vrea decât să câștige, în timp ce Florin Dumitrescu s-a arătat extrem de îngrijorat. Bucătarul a confirmat faptul că ultima perioadă a fost extrem de dificilă, iar de abia acum, vine și momentul decisiv.

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite

”Ultimul battle pentru mine a fost întotdeauna ceva foarte greu de digerat, pentru că are cea mai mare miză: semifinaliștii echipei câștigătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Fără să vrea cel mai probabil, chef Sorin Bontea s-a dat de gol și a cam dat lucrurile peste cap la Chefi la Cuțite. Bucătarul a dezvăluit că intră hotărât în competiție și nu e de mirare de ce.

S-a aflat deja câștigătorul Chefi la Cuțite, iar numele acestuia este chiar din echipa lui Sorin Bontea.

Marele câștigător Chefi la Cuțite ar fi Florica Boboi, iar ultima declarație a lui Bontea confirmă faptul că este mai sigur pe el ca oricând de ce va urma joi seară.

”Este o miză foarte mare azi: cine va câștiga acest battle merge direct în semifinală, așadar intru foarte hotărât în această luptă”, a spus Chef Bontea.