Se termină deja Survivor România? Irina Fodor face anunțul anului. Este legat și de America Express

24 ian. 2023
Se termină deja Survivor România? Irina Fodor face anunțul anului. Este legat și de America Express

Survivor România și America Express sunt două dintre cele mai urmărite show-uri din România. Asta o spun chiar audiențele, având în vedere că mai toți românii sunt cu ochii pe PRO TV și Antena 1.

S-ar părea însă că Survivor România 2023 nu înregistrează rezultatele la care producătorii s-ar fi așteptat, iar cifrele confirmă acest lucru.

America Express, show-ul prezentat de Irina Fodor la Antena 1 a fost lider de audiență noaptea trecută. Cu alte cuvinte, emisiunea a condus topul audiențelor în mediul urban. Vorbim despre 8.5 puncte de rating și 26.2% cota de piață.

Minutul de aur pentru America Express a fost luni seară la ora 21:43, atunci când peste 1,5 milioane de telespectatori au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

De cealaltă parte, Survivor România 2023 a fost pe locul doi, iar asta ar putea schimba multe. Riscă să fie eliminat super show-ul din grila PRO TV, sau mutat?

Dispare Survivor România din grila PRO TV?

Dacă stăm să ne uităm în trecut, Survivor România are o audiență mare, însă nu mai este lider detașat, așa cu ms-a întâmplat anul trecut.

Să nu uităm că atunci când emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! a ajuns în aceeași ipostază a ajuns să fie mutat din grilă, așa că nu ar fi exclus ca același lucru să se întâmple și cu Survivor România 2023.

Nu știm ce se va întâmpla mai departe, cert este că cel mai probabil Irina Fodor este în culmea fericirii. Episodul de noaptea trecută de la America Express a fost unul de-a dreptul spectaculos.

Concurenții s-au luptat pentru o amuletă de 1.000 de euro, a doua din această competiție, iar probe mai dure urmează să apară.

”Acest episod va fi întru totul dedicat curajului. Ați demonstrat până acum că aveți curaj, dar nu este de ajuns: trecem la următorul nivel!”, spunea Irina Fodor înainte de cursa de ieri.