Se termină Las Fierbinți? Ce se întâmplă cu Primarul, dar și cu Celentano din serialul fenomen de pe PRO TV

11 mai 2022
Se termină Las Fierbinți? Ce se întâmplă cu Primarul, dar și cu Celentano din serialul fenomen de pe PRO TV

Publicul continuă să urmărească în număr mare serialul fenomen de la PRO TV, Las Fierbinți, așa că personajele principale sunt mereu scoase în evidență de scenarist, care pare neobosit. De data aceasta, o nouă poveste va da peste cap viața din Fierbinți.

Primăria se mută! Robi are grijă să-și asculte întocmai șeful și deteriorează primăria, până aproape de demolare. Scene amuzante vor urma chiar în această seară.

Vasile primește o vizită importantă care îl poate ajuta să urgenteze renovarea, așa că îi prezintă inspectorului toate aspectele negative. „Această clădire nu se poate numi primărie, e peșteră în toată regula. Pe dinăuntru, plămânii mei sunt tuci. E normal ca primar să trăiesc în asemenea condiții? Să nu mai spun de șobolani, care atacă… mușcă rău, nu așa. Vreți să vă arăt?”, va spune Vasile cu tristețe în privire.

Ce va face din nou Celentano

Rață vrea să-și pună parchet și apelează la serviciile lui Celentano, care îi explică totuși beneficiile unui covoraș. Pentru că insistă, primește și oferta de preț: 2000 de euro, câte o mâncare caldă pe zi, sandvișuri la discreție, cafea, o țuică, iar seara un platou cu struguri. În seara aceasta, de la 20:30, aflăm motivul întemeiat care stă în spatele tuturor cerințelor ridicate pentru punerea celor 14mp de parchet.

Firicel ajunge la concluzia că e bărbat de lux, așa că-i cere bani nevestei lui, să aprecieze că e măritată. „Ești de lux, dar prost, n-am bani. Să-mi dai și tu mie bani că ți-am făcut copii”, îi va spune revoltată și-i va explica de ce ar merita ea bani și care-i sunt suferințele. Cum vor rezolva disputa, aflăm diseară, într-un nou episod.