Sebastian Chitoșcă de la Survivor România divorțează! De ce-l acuză soția lui. Alexandra s-a mutat deja de acasă

27 sept. 2021
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România divorțează! De ce-l acuză soția lui. Alexandra s-a mutat deja de acasă
Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra

Deși a negat zvonurile legate de divorț, iată că acum acestea sunt confirmate chiar de el. Sebastian Chitoșcă, fost fotbalist și fost concurent la Survivor România a recunoscut că soția lui, Alexandra s-a mutat de acasă. Acesta spune că răceala dintre ei s-a produc din cauza lucrurilor petrecute în Republica Dominicană.

Sebastian Chitoșcă a rezistat aproape 6 luni în reality show-ul difuzat de Kanal D, iar la un moment dat a încălcat contractul. Mai exact, a prin un telefon al cuiva din echipe de producție și i-a trimis un mesaj soției lui în care i-a spus că totul este bine și că o iubește mult. A fost prins, iar producătorii l-au amenințat că va trebui să plătească 100.000 de euro pentru această greșeală. Așa semnase în contract.

Într-un final, Faimosul a fost iertat și chiar a primit o sumă mare pentru participarea la Survivor România. După cum chiar el recunoaște, i-ar fi trebuit 4 ani de muncă în Germania pentru a strânge acești bani.

Sebastian Chitoșcă susține că distanțarea de soția lui s-a petrecut din acel moment, când a fost prins dându-i ei acel mesaj. S-a speriat foarte tare și din acel moment, ea nu a mai vrut nici să se uite la emisiune. Ba chiar s-a apucat și de fumat și nu a mai vizitat-o nici pe mama fostului fotbalist.

De ce s-a supărat Alexandra pe Sebi

Când el a revenit acasă din Republica Dominicană a continuat această distanțare. El a început să fie rece cu ea și să o controleze să vadă ce a făcut. Nu-i plăcea că fumează și deși promisese că a renunțat la țigări a continuat. De aici, doar un pas până la o serie de conflicte interminabile. Spune că nu a lovit-o decât în urmă cu mulți ani, o singură dată, când erau copii și el era gelos.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Alexandra a plecat la mama ei și nu a vrut să mai audă de Sebastian. Vrea să divorțeze.

„Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână.

Am venit cu mașina fără tricou pe mine, conduceam cu o bluză, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați.

O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână… am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi. Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb… Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face.”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Gsp Live.