Sebastian Chitoșcă, la un pas de închisoare. Poliția din Germania a intervenit. Ce i-a făcut soției sale fostul Faimos de la Survivor România

01 oct. 2021
Sebastian Chitoșcă, la un pas de închisoare. Poliția din Germania a intervenit. Ce i-a făcut soției sale fostul Faimos de la Survivor România
Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra

Sebastian Chitoșcă și Alexandra erau căsătoriți de șapte ani și păreau cuplul perfect. Iubirea lor era indestructibilă. Fostul Faimos a și riscat enorm pentru ea. Deși regulamentul stipula clar că nu are voie să atingă telefonul, el i-a trimis un mesaj soției sale pentru a-i spune că este bine și că o iubește.

Producătorii de la Survivor România au decis să-l ierte, dar în mod normal Sebastian Chitoșcă ar fi trebuit să plătească 100.000 de euro amendă pentru gestul său, conform contractului.

După șase luni petrecute în Republica Dominicană, fostul fotbalist a revenit acasă la soția lui, Alexandra. Însă acum nu mai are voie să se apropie de ea. Poliția din Germania a intervenit și chiar i s-a dat un ordin de restricție timp de șase luni. Cum s-a ajuns aici?

Ce i-a făcut Sebastian Chitoșcă soției sale, Alexandra

Sebastian Chitoșcă spune că nu și-a lovit soția și că socrul său l-a acuzat doar că a fost agresiv verbal. Totuși dintr-o poveste de iubire atât de intensă ca să se ajungă la un scandal de asemenea proporții trebuie să se fi întâmplat ceva grav.

Fostul fotbalist a povestit că a vrut să intre în casa în care locuia cu soția lui, dar a găsit butucul schimbat la ușă.

„Am zis ca eu am muncit acolo si e si casa mea. Am chemat un domn care a spart butucul, l-a schimbat si am intrat in casă. Înainte de asta, eu am sunat la politie sa informez ca eu fac asta si m-a intrebat motivul pentru care sotia nu mi-a lasat cheie si a plecat de acasa. Eu i-am spus tatălui ei, care i-a spus ei si ea s-a dus la politie să spuna ca ea, de fapt, nu e disparuta.

Si au intrebat-o de ce a plecat de acasa si ea a spus ca a luat o decizie si că i-a fost frica de reactia mea si ca a plecat la mama ei. Politia de acolo (n.r. din Germania) e foarte stricta, nu sta la discutii. Pentru ca a spus ca ii este frica de reactia mea mi-au dat ordin de restrictie 10 zile fata de ea. Atunci a fost ultima oara cand am vazut-o”, a povestit Sebastian la ”Teo Show”.

Sebastian Chitoșcă riscă închisoarea

Alexandra pare să fi fost foarte înspăimântată de gesturile fostului Faimos de la Survivor România pentru că a continuat demersurile la Poliție pentru a se asigura că soțul său nu se mai apropie de ea. Dacă nu respectă legea, intră la închisoare sau plătește o amendă record, de 250.000 de euro.

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro.

Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta n-o sa mai dea ochii cu mine pentru ca eu nu-mi doresc. Am si plecat din Germania ca sa nu mai fiu in stresul ala. M-am detasat si sunt in Romania de atatea zile. Eu ma asteptam sa se linisteasca ea si sa lamureasca cu tatal meu, nici macar cu mine, pentru că nu-mi mai doresc”, a mai spus Faimosul.