Sebastian Dobrincu va face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023? Avem toate detaliile. Nume surpriză pe lista PRO TV (EXCLUSIV)

28 nov. 2022
Sebastian Dobrincu va face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023? Avem toate detaliile. Nume surpriză pe lista PRO TV (EXCLUSIV)

Dacă în urmă cu un an, deja mare parte din lista Faimoșilor de la Survivor România era deja cunoscută, ei bine de data aceasta cei de la PRO TV și-au luat măsuri și nu au mai permis să răsufle nicio informație pe surse. În momentul de față nu se știe exact ce vedete au fost convinse să semneze pentru celebrul reality show, dar noi am aflat cu ce nume s-a negociat intens.

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar care i-a uimit și pe americani cu inteligența sa, a fost foarte dorit de producători la Survivor România. Investitorul de la Imperiul Leilor a avut o serie de discuții în acest sens, însă se întâmpla anul trecut. Numele lui a apărut din nou pe lista scurtă a Faimoșilor și acum.

Noi l-am contactat pentru a afla cum stau lucrurile de fapt. Sebastian Dobrincu a mărturisit că nu ar spune NU unei experiențe de acest tip, însă poate în sezonul viitor. El vrea să fie foarte pregătit fizic pentru o astfel de provocare și în prezent are ale proiecte în desfășurare.

Cu ce vedete a mai negociat PRO TV pentru Survivor România

De altfel, pe lângă business-urile sale foarte profitabile, el este și cântăreț. A scos deja o serie de piese foarte buna, marca Marius Moga și este posibil ca în viitor să mai vină cu o serie de surprize pentru fani.

ShowBlitz.ro a aflat că cei de la PRO TV au mai negociat pentru acest an și cu Gheboasa, trapperul care a început să fie tot mai sus în trending Youtube și care a fost învinsul lui Zanni în galele RXH, dar și cu fotbaliștii Gabi Tamaș și Constantin Budescu. Mai mult decât atât, Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărănescu a confirmat că a fost sunat de cei de la PRO TV, dar că nu va putea intra în concurs încă de la început pentru că așteapta ca iubita lui să nască.

De altfel, sportivul și-a manifestat intens dorința în urmă cu un an de a intra în competiție. A vrut atunci să fie pe traseu împotriva tatălui său pentru a-l învinge și a-i da o lecție. Cei doi nu-și vorbesc de ani buni. Dorința lui a fost refuzată ala acel moment pentru că s-ar fi putut isca un mega scandal în junglă, greu de gestionat. Dar iată că în 2023 am putea vedea încă un Zmărănescu în concurs.