Simona Gherghe, anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce s-a decis legat de reality show-ul Mireasa. Viperele Vesele au schimbat totul

03 dec. 2022
Simona Gherghe, anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce s-a decis legat de reality show-ul Mireasa. Viperele Vesele au schimbat totul

Reality show-ul matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe, naște multe pasiuni printre telespectatori, care-și aleg încă de la început favoriții. Aceștia primesc cadouri, scrisori și foarte multă susținere tradusă în voturi. Contul anonim de Instagram Viperele Vesele a devenit un adevărat coșmar pentru Antena 1 pentru că publică permanent informații din culise, pe care producătorii le vor secrete.

Reamintim că Viperele Vesele a dat și numele câștigătoarei Chefi la Cuțite, Florica Boboi, cu mult înainte ca finala să fie difuzată pe post. În ceea ce privește reality show-ul Mireasa se poate spune că lucrurile s-au schimbat foarte mult datorită acestei comunități cu mare influență.

Viperele Vesele au ales să o susțină pe concurenta Miruna, care a avut însă un derapaj dezamăgitor la adresa susținătorilor ei. Asta din cauza familiei lui Cosmin, dar și a echipei de producție de la Antena 1, care i-ar fi dat informații eronate. Deși inițial comunitatea decisese să-și retragă sprijinul, în cele din urmă a ales să nu o lase singură.

Producătorii Antena 1 știu și ei cât de important este rolul Viperele Vesele, așa că s-au decis probabil să nu piardă acest public și au plasat-o pe Miruna pe locul 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Viperele Vesele au venit și cu o explicație și un mesaj ferm, care dă din nou fiori celor de la Antena 1.

Mesajul Viperele Vesele legat de clasamentul Mireasa și Miruna

@viperele__vesele

În gala din 02.12.2022 a emisiunii Mireasă, într-o intervenție telefonică, tatăl Mirunei a avut un discurs demn de a fi aplaudat, un discurs remarcabil prin claritate, sinceritate și echilibru. A fost urmat de un discurs ușor jenant al surorii lui Cosmin, un discurs presărat cu multe neadevăruri, un discurs menit a pune paie pe foc, dar un discurs prin care s-a adeverit ceea ce mulți dintre voi ați sesizat în mediul online, și anume faptul că rubedeniile lui Cosmin nu au făcut altceva, de la începutul sezonului și pana în prezent, decât să o critice pe Miruna, să întretină și să alimenteze părerile negative la adresa ei, păreri venite, culmea, chiar din partea susținătorilor lui Cosmin.

Un bun prilej pentru ca doamna Adriana, mama lui Cosmin, să lanseze o serie de atacuri și acuze la adresa Mirunei, dovedind, încă o dată, că susținerea ei pentru acești tineri nu era decât una de fațadă.

De asemenea, topul anunțat astăzi de prezentatoarea Simona Gherghe marca o premieră – Miruna ocupă locul 1 în topul săptămânii.
Va reamintim că această comunitate nu crede în locuri și topuri, ci în puterea discretionară a producției de a aranja acest top în funcție de interesele emisiunii.

Deși pozitia din topul de astăzi se datorează unei încercari a echipei de producție de a impulsiona o nuntă între Miruna și Cosmin, aflați acum într-un punct crucial al relației, considerăm locul ocupat de Miruna ca fiind unul meritoriu, fiindcă această tânără nu doar că a transmis emoție publicului telespectator prin povestea ei de dragoste, dar a și asigurat, prin materialele realizate, mare parte din audiența acestui sezon.

Așadar, comunitatea Viperele Vesele mulțumeste echipei de producție a emisiunii Mireasă pentru recunoașterea meritelor Mirunei, pentru voturile și susținerea ei! 💖💖💖

@viperele__vesele