Simona Gherghe, dată afară de la Antena 1? Sunt probleme mari. Ce se întâmplă cu reality show-ul Mireasa, pe care îl prezenta

20 apr. 2023
Simona Gherghe, dată afară de la Antena 1? Sunt probleme mari. Ce se întâmplă cu reality show-ul Mireasa, pe care îl prezenta

Simona Gherghe prezintă reality show-ul matrimonial Mireasa de șase sezoane și de fiecare dată s-a bucurat de aprecierea și susținerea fanilor chiar și atunci când a avut divergențe cu echipa de producție. La un moment dat chiar părea că vrea să renunțe, însă a revenit asupra deciziei și a transmis că-și iubește mult job-ul.

Simona Gherghe era cea care reușea să țină audiența sus la reality show-ul Mireasa. Emisiunile în care a fost înlocuită de Gabriela Cristea au avut cifre mult mai mici. De data aceasta, nici ea nu mai reușește să țină ștacheta sus, așa că mulți se întreabă dacă nu cumva va fi dată afară sau dacă se va opri producția.

Totul a pornit de la un conflict al întregii echipe de la Mireasa cu comunitatea Viperele Vesele, la care s-au adăugat și alți fani, foarte mulți la număr. Criticile cu privire la modul în care sunt promovați anumiți concurenți cu probleme de oridin penal sau cele legate de sistemul de votare au tot curs până când s-a ajuns la o campanie împotriva show-ului, care s-a lăsat cu scăderi de audiență.

Comunitatea Viperele Vesele a îngropat audiența Antenei 1

Simona Gherghe a blocat și ea comunitatea Viperele Vesele pe Instagram, însă rezultatul este unul devastator pentru Antena 1.

@viperele___vesele

„Dorim să felicităm, din nou, protestatarii și contestatarii producătorilor emisiunii Mireasă, Antena 1!
Campaniile propuse de comunitatea Viperele Vesele pentru emisiunea Mireasă, campaniile pro diversitate, împotriva discriminării, împotriva infracționalității, pentru transparentizarea voturilor și ora televizoarelor închise, tratate cu block de producătorii emisiunii, dar îmbrățisate cu multă căldură de cândva telespectatorii emisiunii Mireasă, astăzi protestatari, au fost încununate de un real succes pentru cauzele susținute de noi la nivel de raiting, nu doar în Săptămâna Mare, ci și în a doua zi de Paști.

Astfel, în Săptămâna Mare, în datele de 11, 12, 13 aprilie 2023, emisiunea a înregistrat 16 share, 13 share, respectiv, 14 share.
În Vinerea Mare, 14 aprilie 2023, gala emisiunii Mireasă a înregistrat 11 share, consfințind o nouă palmă dată producătorilor emisiunii Mireasă de către protestatari.

Trendul acesta al minimei audiențe s-a menținut și în a doua zi și a treia zi de Paști, când emisiunea a înregistrat 12.6 share și, respectiv, 11.6 share.

Miercuri, 18 aprilie 2023, o nouă concurentă a intrat în emisiune, însă nici aceasta nu a reușit să resusciteze audiența, emisiunea înregistrând doar 14 share.

Adresăm, pe această cale, o întrebare moderatoarei emisiunii Mireasă, Simona Gherghe: Cu cifrele de audiență procedați exact cum ați procedat cu protestatarii și cu cele nouă puncte de revendicări ale lor, în sensul în care le blocați/ignorați și pe acestea? 🤔🙄
SPUNETI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR EMISIUNII MIREASA, ANTENA 1!
SPUNETI STOP DISCRIMINARII!
SPUNEȚI NU CERȘETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUTIEI SI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PANA VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, ÎNCHIZÂND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL!”

@viperele___vesele