Simona Gherghe, final de drum la Antena 1. Anunțul făcut în direct. Vedeta Kanal D care i-ar putea lua locul

16 nov. 2021
Simona Gherghe, final de drum la Antena 1. Anunțul făcut în direct. Vedeta Kanal D care i-ar putea lua locul

Final de drum pentru Simona Gherghe la Antena 1. Celebra prezentatoare a emisiunii Mireasa și-a luat deja adio de la fanii ei în cadrul cele mai recente ediții a emisiunii sale.

Show-ul matrimonial Mireasa difuzat de Antena 1 se va termina în curând, iar Simona Gherghe și-a anunțat fanii încă de pe acum pentru ca aceștia să fie pregătiți de marea finală.

Conform declarațiilor făcute în direct de vedetă, emisiunea Mireasa va avea finala sezonului pe 19 decembrie. ”Dragii mei, în acest moment sunt în măsură să vă anunț că finala sezonului al patrulea al emisiunii Mireasa va fi pe 19! 19 decembrie”, a spus Simona Gherghe.

Mai mult de atât, ea le-a recomandat fanilor emisiunii să se gândească bine pe cine votează, căci mai au la dispoziție doar cinci săptămâni să o facă. ”Din acest moment mai aveți exact 5 săptămâni. Vă rog să vă gândiți, că veți avea o decizie foarte importantă de luat”, a completat Simona Gherghe.

Cine i-ar putea lua locul Simonei Gherghe la Antena 1

Așa cum era de așteptat, anunțul prezentatoarei de la Antena 1 a creat vâlvă pe rețelele de socializare și nu numai. Platforma YouTube unde a fost publicată ediția de pe 15 noiembrie a fost luată cu asalt de internauți care s-au arătat dezamăgiți de rapiditatea în care un show matrimonial poate să ia sfârșit.

”Voi vreți în mai puțin de 4 luni să căsătoriți oameni? Tocmai s-a dat startul logodnelor. Săptămâna și cererea; Așa repede se încheie incubatorul de căsătorii?; Fața anumitor concurenți spune multe. Era bună mâncărica pe gratis, căldurică era, muncă deloc; Nu o să mai fie niciun sezon. Nu se mai înscrie nimeni”, sunt câteva dintre comentariile telespectatorilor postate pe Youtube.

Nu știm însă dacă Simona Gherghe va prezenta și sezonul următor al emisiunii Mireasa. Conform surselor noastre, Andreea Mantea ar fi fost deja contactată însă a refuzat propunerea producătorilor.

Nu este exclus însă ca pentru următorul sezon, Andreea Mantea să fie din nou contactată, în condițiile în care noua ei emisiune de la Kanal D are audiențe extrem de scăzute.