Simona Gherghe, mințită de șefii de la Antena 1. Ce se întâmplă cu rolul său de prezentatoare a reality show-ului Mireasa

14 nov. 2022
Simona Gherghe, mințită de șefii de la Antena 1. Ce se întâmplă cu rolul său de prezentatoare a reality show-ului Mireasa

Simona Gherghe a ajuns din nou în mijlocul unui scandal de zile mari. Prezentatoarea reality show-ului Mireasa nici nu a terminat bine de dat explicații cu privire la replica ei greșit interpretată, legată de greutatea unei concurente, că acum se află din nou pe panoul rușinii.

Vinovați pentru toată această situați ar fi, însă șefii ei, adică producătorii emisiunii care o are în prim plan. Contul de Instagram Viperele Vesele susține că vedeta este prost informată de aceștia și astfel ajungă să se facă de râs pe post, la Antena 1 și să-și păteze imaginea imaculată.

Fără să vrea, Simona Gherghe nu-și mai păstrează imparțialitatea, acuză fanii din comunitatea Viperele Vesele. Mărul discordiei de data aceasta a fost un inel. Există numeroase postări pe această temă. O redăm integral pe ultima.

Simona Gherghe pusă într-o situație jenantă din cauza producătorilor

viperele___vesele

„Doamna Dorina NU a mers la niciun coleg de-al doamnei Simona Gherghe să îi spună că vrea să ia inelul soacrei pentru Ada.
În realitate, la câteva zile după intrarea Adei în casa Mireasă, doamna Dorina a fost întrebată, la testimonial, de către producătoarea Monica Ropotă, ce părere are despre Ada și în acel context a spus că i se pare o fată bună și că dacă totul va decurge bine între Ada și Sebaidin ar putea „peste 2 săptămâni să spargă chiar și vitrina pentru Ada”.

Nu a mai fost cazul, fiindcă a apărut scrisoarea semnata Viperele Vesele despre trecutul Adei, Sebaidin s-a îndepărtat de Ada și, ulterior, a părăsit, împreună cu doamna Dorina, casa Mireasă.

Așadar, cereri pentru acest inel NU au existat, cu excepția cererii doamnei Adriana!
Moderatoarea acestul reality-show, Simona Gherghe, ar trebui să se asigure că nu este indusă în eroare de producatori și că nu induce în eroare, la rândul ei, telespectatorii emisiunii, înainte de a lansa astfel de afirmații, ușor demontabile”.

viperele___vesele.