Simona Gherghe pleacă definitiv de la Antena 1? Cu cine a semnat aceasta pentru o nouă emisiune. Înainte i s-a cerut demisia insistent

09 mai 2023
Simona Gherghe pleacă definitiv de la Antena 1? Cu cine a semnat aceasta pentru o nouă emisiune. Înainte i s-a cerut demisia insistent

Simona Gherghe s-a bucurat de o foarte mare atenție din partea fanilor reality show-ului matrimonial Mireasa, care au susținut-o frenetic pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade și prezentatoare a fost acuzată că nu este deloc obiectivă în cadrul emisiunii pe care o gestionează și i s-a cerut insistent demisia.

Comunitatea de Instagram Viperele Vesele a făcut publice mai multe gesturi, care i-au pătat imaginea Simonei Gherghe. Aceasta nu mai este acum vedeta curată de altă dată, susținută necondiționat de fani. Tocmai pentru că scaunul ei a început să se clatine după ce și audiența a scăzut, ea a semnat deja pentru un alt proiect.

Simona Gherghe va prezenta un podcast de parenting împreună cu consultantul Oana Moraru, iar premiera are loc chiar astăzi. Pentru emisiunea Mireasa, lucurile nu stau atât de bine. După ce Viperele Vesele a insistat cu o campanie de taxare a producătorilor și a prezentatoarelor care sunt părtinitori cu unii concurenți, audiența a scăzut dramatic.

Simona Gherghe vrea să se reinventeze

„Când Oana Moraru, una dintre cele mai puternice voci din educaţie de la noi, mi-a spus că este interesată să facem împreună un podcast, am ştiut că sunt unde trebuie.

Aşa s-a născut Părinţi CuMinţi, un podcast pentru toţi părinţii, care vor să fie mai buni pentru copiii lor şi care înţeleg că este nevoie de răbdare, ascultare, dar şi de greşeli asumate şi iertate (…).

Din 9 mai vă invit să ne fiţi alături în fiecare săptămână, în lunga călătorie a vieţii de părinte. Să devenim împreună părinţi cuMinţi.”, a spus Simona Gherghe.