Simona Gherghe, scandal imens cu o altă femeie chiar în direct! Nimeni nu a mai văzut-o așa: „Îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?”

14 mai 2022
Simona Gherghe, scandal imens cu o altă femeie chiar în direct! Nimeni nu a mai văzut-o așa:

Un scandal de zile mari a avut loc în direct la Antena 1. Simona Gherghe nu a mai ținut cont de faptul că a fost filmată și și-a ieșit din minți în fața tuturor concurenților de la Mireasa.

Protagonista incidentului a fost Elena, o concurentă care a avut doar reproșuri la adresa celor prezenți în platou, inclusiv la adresa prezentatoarei, Simona Gherghe, care nu s-a putut abține să nu-i dea și o replică.

Dacă vă întrebați de la ce a pornit totul, ei bine, răspunsul este foarte simplu: un fond de ten. Atunci când pachetele din afara casei au ajuns, Elena mărturisea că nu și-a primit fondul de ten și rujul pe care le aștepta de ceva timp.

Deși Simona Gherghe a încercat să o calmeze pe tânără, Elena pur și simplu și-a pierdut cumpătul. După un schimb de replici acid cu prezentatoarea tv, concurenta a plecat și din platou.

”Nu, nu am nevoie de un fond de ten și un ruj. Se pare că nu știți. Păi se vede că nu știți”, i-a spus vizibil enervată Elena Simonei Gherghe.

Simona Gherghe, scandal monstru în direct

Prezentatoare emisiunii Mireasa a încercat în primă fază să o calmeze pe concurentă, însă lucrurile au luat-o într-o altă emisferă. ”În caz de nevoie, vă ajutați între voi. Băi, Elena, ești fată deșteaptă.

Tu știi că sunt femei în țara asta care au fugit acum o lună din calea războiului și nu au fond de ten?”, a fost răspunsul Simonei Gherghe care a deranjat-o la culme pe concurentă.

”Comparați cu așa ceva? Faceți o comparație absurdă! Doamne ferește!”, a fost replica Elenei.

Simona Gherghe a mai avut și ea un răspuns pentru concurentă, care ulterior a părăsit platoul după scandalul izbucnit. ”Că nu ai primit fond de ten o săptămână, îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?”, i-a mai spus vedeta Antena 1.